Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Wat is de kans ? HELP
Auteur Onderwerp: Wat is de kans ? HELP
ABCABC
BerichtGeplaatst: 21-07-2016 14:54 Reageer met quote

Ik ben gisteren naar een meisje van plezier geweest( waar ik al heel veel spijt van heb). Eerst liet ze mij op bed liggen en gaf ze mij met haar een erectie ( zonder condoom weliswaar). Vervolgens heeft ze mij gepijpt met condoom en daarna seks gehad met condoom, toen ik hem er wou insteken heb ik waarschijnlijk vagina aangeraakt omdat ik iets vochtigs voelde aan mn hand. Daarna heb ik daar mijn handen gewassen ( zonder zeep maar goed afgespoeld). Door het feit dat ik in de war was heb ik mijn condomm pas afgedaan na het handen wassen. Ik heb de condoom alleen maar aan het ondereinde ( de verdikte ring) aangeraakt.Toen ik thuis kwam heb ik mij nog eens grondig gewassen. Vanmorgen ben ik opgestaan met een kleine keelontsteking die ondertussen ( 3 u later) al bijna weg maar ik veronderstel dat dat er misschien niets mee te maken kan hebben.

Toch heb ik schrik dat ik iets heb opgelopen. Ik heb gehoord dat sommige soa's niet te vermijden zijn ondanks het dragen van een condoom. Daarnaast heb ik ook al vernomen op deze pagina dat prostitu├ęs zich periodiek laten testen maar omdat dit een Nederlandse pagina is , weet ik niet of dit ook geldt in Belgie ( waar ik klant was).

Hoe groot is de kans dat ik een soa heb opgelopen gisteren nacht? Alvast bedankt voor de antwoorden
Index > Gezondheidszorg > Wat is de kans ? HELP
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring