Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Kriebel en droge hoest
Auteur Onderwerp: Kriebel en droge hoest
Nina1234
BerichtGeplaatst: 19-07-2016 14:49 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik zag dat er al een topic is geopend over dit onderwerp, maar dit is al van een tijdje terug. Helaas heb ik sinds vorige week erg veel last van een vervelende droge hoest, waarbij het eten van droge dingen juist hoest opwekt. Ik heb codeïne gekregen van de dokter, maar na 3 dagen leek het niet meer te helpen.

Wie heeft er hier ervaring mee en kan me bijvoorbeeld vertellen wat ik nu het best kan doen? Zijn er bijvoorbeeld natuurlijke producten die werken, of heeft er iemand ervaring met producten van de drogist? Ik heb gehoord dat de spray van A.Vogel wel goed werkt en ook Natterman (misschien minder bekend, www.natterman.nl) schijnt werkende siropen te hebben.

Wie kan hier meer over vertellen?
flow123
BerichtGeplaatst: 26-08-2016 12:06 Reageer met quote

Hoi Nina1234,

Ik heb zelf regelmatig last van wat jij beschrijft.
Natterman werkt bij mij erg goed.
Hier http://www.natterman.nl/droge-hoest/ kan je lezen wat de symptonen zijn en wat je er tegen kan doen (ik weet niet of je hier zelf al op hebt gekeken). A. Vogel heb ik zelf weinig ervaring mee, maar zou ook kunnen werken. Bijvoorbeeld weinig praten en je zoveel mogelijk in geventileerde ruimtes begeven.
Index > Longziekten > Kriebel en droge hoest
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring