Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Hersen problemen
Auteur Onderwerp: Hersen problemen
evitalolita
BerichtGeplaatst: 18-07-2016 12:04 Reageer met quote

Hoi,

Een paar maanden geleden heb ik een hersenschudding gehad als gevolg van een ongelukje bij de Gymles. Ik zat naast de kant I.V.M. dat ik herstellende was van een zweepslag in mijn kuit, en toen kreeg ik een bal tegen mijn voorhoofd aan waardoor mijn achterhoofd tegen een stenen muur aan klapte. Ik was niet bewusteloos, maar tijdens de rekenles heb ik met mijn armen over elkaar en mijn hoofd erop op tafel gelegen, en heb niks meegekregen van de rekenles.

Nu is het al ruim 4 maanden later, en ik ben nog steeds erg vergeetachtig. De simpelste dingen vergeet ik. Mijn moeder zegt iets tegen me, en 2 min later weet ik al niet meer wat ze gezegd heeft! Ook als ik moet leren voor school, en ik snap iets niet, dan kun je het aan mij uitleggen, maar dan vergeet ik gewoon 2 sec later wat er is uitgelegd!

Ook heb ik er een wip-lash aan overgehouden waarvoor ik naar de fysio ga, en sinds die hersenschudding heb ik een soort doof/verlamend/drukkend gevoel in mijn oor en achter mijn oor, vlak bij mijn kaak. Ook hoor ik niet meer zo goed, en moet ik alles 1x opnieuw vragen, maar na die ene x hoor ik het wel duidelijk.

Ik ben nog maar 17 jaar, dus is dit normaal voor iemand met mijn leeftijd? Mij lijkt van niet! Kan iemand me helpen?

Gr
Index > Neurologie > Hersen problemen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring