Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Mijn uiterlijk is problematisch
Auteur Onderwerp: Mijn uiterlijk is problematisch
Remexx
BerichtGeplaatst: 09-07-2016 21:36 Reageer met quote

Hallo beste forum leden,

Ik ben een man van 33 jaar die veel psychische problematiek met zich mee draagt met name door mijn Autisme, verstandelijke handicap en een lelijk uiterlijk ervaar ik de wereld als dreigend! dit zorgt er voor dat ik niet altijd prettig kan leven omdat mijn angsten en probleempjes soms zo danig escaleren dat ik uit het niets kan ontploffen, dat veroorzaakt weer een negatieve reactie naar andere mensen toe met alle gevolgen van dien!.

Ik heb mij zelf niet meer in de hand zelfs als een stel kinderen mijn uiterlijk belachelijk maken scheld ik ze uit! omdat ik dan op dat moment vol zit met alle negativiteit die mijn uiterlijk ter wege brengt.

Ik zie het leven soms echt niet meer zitten want ik kan op straat mijn kont niet keren en word minachtend na gekeken, uitgelachen, na geroepen enzovoorts. Het maakt mij wanhopig, verdrietig en vooral heel erg woedend, want waarom heb ik dat verdiend, ben ik echt afschuwelijk gedrocht om aan te zien "ik denk van wel want ik zie er agressief uit als een tokkie"

Ik ben bij verschillende psychologen geweest om hulp te gaan zoeken, wel moet ik zeggen dat het eventjes helpt maar helaas komt de ellende keihard terug als ik naar buiten ga, want het kost zo veel energie en moeite om dingen aan te pakken en vast te houden als ik weer eens word beledigd!.

Ik wil er van af, en probeer verschillende trucjes uit om het voor mij aangenamer te maken maar in tijden dat ik in de stress zit door mijn autisme lukt dat gewoon niet, vooral nu niet omdat ik in mijn vorige woning water-schade heb gehad en pas ben verhuist.
Index > Psyche > Mijn uiterlijk is problematisch
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring