Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Witte bultjes en andere veranderingen aan borsten
Auteur Onderwerp: Witte bultjes en andere veranderingen aan borsten
Dolfijntje123
BerichtGeplaatst: 07-07-2016 14:28 Reageer met quote

Hoi!

Ik ben een meisje van 21 jaar. Sinds een week zijn mijn borsten aan het groeien. Ze doen geen pijn, maar er worden steeds meer aderen zichtbaar. Ook worden mijn tepels groter en heb ik opeens enorm veel witte puntjes/bultjes op mijn tepelhoven.

Ik was enorm bang dat ik zwanger zou zijn. Deze kans is heel klein, ik heb zo'n 2 maanden geleden iets met een jongen gedaan en het enige wat er eventueel gebeurd zou kunnen zijn is dat er nog iets aan zijn hand zat wat naar binnen is gekomen. Ik slik verder de pil en heb er inmiddels al 4 testen tegenaan gegooid die allemaal negatief waren. In stopweken krijg ik ook gewoon een bloeding. Ik ben nogal hypochonder, helaas wil mijn hoofd deze optie nog steeds niet uitsluiten.

Maar heeft iemand hier ervaring mee? Weet iemand wat er aan de hand zou kunnen zijn? Misschien iets met hormonen (maar ik slik wel de pil). Is het nodig om naar de huisarts te gaan? Alvast bedankt voor het meedenken!
Index > Gynaecologie > Witte bultjes en andere veranderingen aan borsten
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring