Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Vreemde bult op onderste ooglid
Auteur Onderwerp: Vreemde bult op onderste ooglid
evitalolita
BerichtGeplaatst: 24-06-2016 10:51 Reageer met quote

Hallo,

Sinds gisteren heb ik een hele vreemde bult bij mijn linker onderste ooglid. Die bult zit niet op de rand van mijn ooglid en mijn oog, dus niet daar waar een strontje zit, maar echt in het midden van mijn linker onderste ooglid. Als ik er over heen wrijf dan voelt het gewoon aan als normale huid, dan voel ik geen bultje, maar als ik er naar kijk in de spiegel, dan zie ik duidelijk een bult. Mijn hele linker onderste ooglid is er een beetje dik van geworden en het jeukt een klein beetje en het ziet af en toe wat rood. Maar het doet helemaal geen pijn. Ook voelt het soms net als of er iets plakkerig in mijn ooghoek zit maar dat is dus niet zo en je ziet ook niks aan de binnenkant van mijn onderste ooglid zitten. Wat is dit? Kan iemand mij helpen?

Gr
M.vdh
BerichtGeplaatst: 27-06-2016 12:21 Reageer met quote

Hoii,

Dit lijkt op wat ik een aantal jaar terug heb gehad. Ik had toen een galazion (weet niet hoe je het precies schrijft). Ik had die eerst ook een onder en dat is zegmaar een ophoping van iets wat daar dan zit. Bij mij hebben ze dst toen met een poliklinische operatie verwijdert (verdovingen erin en ooglid omklappen en 'leeglepelen' .echter kreeg ik er wel nog een terug aleen dan in mijn bovenlid en die hebben ze onder narcose verwijdert.
Misschien kan je even bij de huisarts langs gaan?

Groetjes!
Index > Huidaandoeningen > Vreemde bult op onderste ooglid
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring