Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > Overdosis medicatie
Auteur Onderwerp: Overdosis medicatie
SVBQ
BerichtGeplaatst: 12-06-2016 14:23 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik ben een 17 jarig belgisch meisje met al heel wat ervaring in de psychen en lichamelijke aandoeningen. Gisteren avond was ik het allemaal kotsbeu. Dus ik ben beginnen opzoeken naar hoe je zelfmoord kan plegen zonder al te veel pijn. Dus heb ik een overdosis van Quetiapine 10x100mg genomen. Nu heb ik zoveel spijt dat ik het zelfs geprobeerd heb. Niet alleen omdat ik nu terug rationeel en realistisch denk, maar ook omdat ik doodziek ben nu. Ik ben zo dapper geweest om dit aan mijn ouders te vertellen, die uiteraard razend en in paniek waren. Maar aangezien dat ik heb kunnen slapen vannacht denken ze dat dit gewoon uit mijn lichaam moet langs de normale weg. Maar ik geloof dit niet en ik voel natuurlijk wel dat het niet goed gaat.. Mijn zicht is constant wazig, ik zie regelmatig overal zwarte vlekken en patronen, lichtflitsen maar niet weten waar dat dus vandaan komt. Ook ben ik zeer duizelig, slaperig (kapot),een droge mond, spierpijn, etc..
Maar ik ben dus beginnen opzoeken daarjuist een de symptomen die ik heb komen exact overeen met diegene diz op internet staan. Ook staat er bij dat ik zo snel mogelijk naar de dokter moet gaan. Maar mijn ouders zeggen dat ik gewoon moet rusten.. Maar ik ben vooral bang dat ik hersenschade of iets dergelijks ga oplopen als ik nog langer wacht.. Weten jullie misschien wat ik kan doen om ze te overtuigen?

alvast bedankt,

SVBQ
AdrianPakvis
BerichtGeplaatst: 14-06-2016 23:15 Reageer met quote

Hallo jongedame,

Ik weet niet of je al hulp hebt gekregen maar anders zou ik echt mijn ouders smeken om naar het ziekenhuis te mogen. Misschien voelen zij schaamte voor wat jij hebt geprobeerd te doen en willen ze het niet openbaar maken? Zijn er misschien vrienden van je ouders waar jij mee kan praten en vertrouwen voor hebt? Die zouden dan je ouders kunnen overtuigen. Te doen of alles normaal is, is geen oplossing. Eerlijk zijn zoals jij dat bent is de juiste weg. Ik wens je veel moed toe.
Index > Psyche > Overdosis medicatie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring