Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Mogelijk om seborroïsch eczeem te bestrijden?
Auteur Onderwerp: Mogelijk om seborroïsch eczeem te bestrijden?
Crocop
BerichtGeplaatst: 13-05-2016 20:58 Reageer met quote

Hoi,

Net voordat ik 22 werd begon mijn huid op me voorhoofd wat roodkleurig aan te worden en kwam er heel veel talg uit me poriën. Ik kon 2 uur lang met me handen over me gezicht wrijven en er kwamen allemaal talg korreltjes van me gezicht af. Soms was me huid weer terug naar normaal en soms was het zeer ernstig, het effect fluctueerde zich om de week ongeveer.

Nu is me huid nog maar soms 2 dagen normaal en de rest van de week verschilferd het en jeukt het en komt er veel talg vanaf. Dit laat de huid op me voorhoofd zeer stroef aanvoelen en onprettig. Ik ben hiermee al naar 3 verschillende huisartsen gegaan en een dermatoloog en kwamen allemaal tot de conclusie dat het seborroïsch eczeem is. Dit is blijkbaar niet definitief te verwijderen met antibiotica of iets dergelijks, maar kan alleen onderdrukt worden.

Hoewel ik afbeeldingen van seborroïsch eczeem heb opgezocht, lijkt het er niet echt helemaal op wat ik heb, maar de symptomen en klachten komen wel sterk overeen. Ik heb dit nu al bijna 2 jaar en het is best vermoeiend.

Is er iemand die eventueel hier verstand van heeft en bepaalde alternatieve tips heeft om dit te onderdrukken zodat het effect verminderd, of wie weet definitief te bestrijden?

Mijn tante is een dokter en ze vertelde me dat seborroïsch eczeem vanzelf bij iedereen zomaar kan opkomen en ook zomaar opeens weg kan gaan bij iemand. Ze vertelde me dat een schok bij iemand dit eczeem zomaar kan laten verwijderen, door een bevalling bijvoorbeeld. Helaas ben ik een man en kan ik deze schok niet beleven. De dingen die ik nu doe om het te onderdrukken zijn:

- Stress vermijden

- Me gezicht zo min mogelijk aan vochtigheid exposeren

-Zonnen (dit blijkt zeer goed te helpen)

- Veel water drinken (hoewel ik geen idee heb of dit een positief effect erop heeft)

- Modder en klei maskers gebruiken (werkt ook wel dergelijk)

- Zo min mogelijk vettige en pittige dingen te eten (moeilijk om hier zelf een empirische correlatie van te maken)

- Geen alcohol drinken (me tante zei dat dit helpt)

- 6 dagen in de week per dag gemiddeld 1-2 uur sporten (Intuïtief lijkt het me dat sporten lijdt tot zweten en zweten lijdt tot schonere poriën)

Maarja, alle tips en adviezen zijn zeer gewaardeerd en zullen mij gelukkiger maken Smile
R2208
BerichtGeplaatst: 25-05-2016 15:58 Reageer met quote

Beste Crocop,

Een vriend van mij heeft zijn hele leven lang last gehad van eczeem. Het was vooral op zijn armen en in zijn nek. Over de rest van zijn lichaam was het maar af en toe en dan ook maar een klein beetje. Nadat ik in Duitsland vele goede verhalen heb gehoord over de producten van good feeling products heb ik hem aanbevolen contact op te nemen met het bedrijf. Nadat hij gebeld had met good feeling products en hij verteld had wat hij precies heeft, zijn hem een poeder en verschillende crèmes aanbevolen. Na een tijdje gebruiken van deze producten werd het eczeem eerst een beetje erger, maar al snel nam het weer af en nu heeft hij geen eczeem meer. Hij is mij erg dankbaar dat ik hem deze tip heb gegeven en hij beveelt deze producten nu ook aan aan mensen met dezelfde klachten. Misschien kan good feeling products u ook helpen.
mvg
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:28 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder de meest uiteenlopende huid aandoeningen zoals eczeem, psoriasis, schimmels, droge huid ouderdomsvlekken en huidbeschadigingen. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
Index > Huidaandoeningen > Mogelijk om seborroïsch eczeem te bestrijden?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring