Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > Huidproblemen!!!
Auteur Onderwerp: Huidproblemen!!!
evitalolita
BerichtGeplaatst: 09-05-2016 12:02 Reageer met quote

ik heb al een paar jaar last van hele ernstige puisten, nou ja, weet niet eens of het puisten zijn, maar goed. sinds ik 11 was, kreeg ik deze ernstige vorm van puisten. eerst begon het gewoon met 1 puistje met een witte kop, maar dat veranderde al snel. na een tijdje had ik echt wonden, korsten op mijn gezicht, mijn hele gezicht stond vol! ik zat er niet aan, ik krapte er niet aan, niks, en toch werd het zo.

nu ben ik 16, in juni wordt ik 17 en heb nog steeds deze ernstige vorm van puisten, nog steeds is het niet weg gegaan. ik ben tientallen keren naar de dokter geweest, waarvan ik 2x iets gehad heb. een crèmepje dat gemaakt was van bijnierhormonen en de 2e x vloeibare antibiotica die je op een watje moest doen en op je gezicht moest smeren met dat watje. maar dat hielp niet. ik heb zelfs tandpasta gebruikt om die korsten uit te laten drogen, maar hielp ook al niet! nu heb ik Teatry scrub en wasgel, dat lijkt wel een beetje te helpen maar niet veel.

ik vraag me af of dit wel gewoon is, zijn dit normale puisten? het is geen krentenbaard, want dat ziet er heel anders uit. weet iemand misschien iets wat goed helpt tegen of wel korsten, of wel puistenbacteriën? ik ben echt ten einde raad.

gr
Index > Het Restaurant > Huidproblemen!!!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring