Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > veel zwangerschap symptomen ik wordt er nerveus van
Auteur Onderwerp: veel zwangerschap symptomen ik wordt er nerveus van
Loubna
BerichtGeplaatst: 20-04-2016 16:14 Reageer met quote

Hallo allemaal,

We hebben sinds kort een kinderwens. Nu is mijn NOD a.s. Dinsdag dus een klein weekje ongeveer. Maar heb sind een paar dagen al last van symptomen kan het nu al met de zwangerschap te maken hebben. Heb last van me borsten zijn pijnlijker en tepels jeuken tevens sinds vandaag lijken mijn borsten voller. Tevens heb ik weinig eetlust en ook af en toe misselijk. Sinds gister er veel last van me darmen (diarree) normaal gesproken nooit last van. Ben ook dood moe en val snel in slaap in de avond terwijl dat voor heen heel moeilijk ging.

Tis allemaal zoveel wat er veranderd weet het even niet meer Sad
Koettie
BerichtGeplaatst: 20-04-2016 16:29 Reageer met quote

Ja kan. Of je hebt een virusje, kan ook. Waarom doe je niet gewoon een test? Als je denkt symptomen te hebben zou je positief moeten testen.
Loubna
BerichtGeplaatst: 20-04-2016 16:35 Reageer met quote

Koettie schreef:
Ja kan. Of je hebt een virusje, kan ook. Waarom doe je niet gewoon een test? Als je denkt symptomen te hebben zou je positief moeten testen.


Maar a.s. Maandag moet ik pas ongesteld worden. Ik heb gister een test gedaan van de kruidvat maar die gaf negatief maar tis dan ook te vroeg denk ik...
Koettie
BerichtGeplaatst: 20-04-2016 18:16 Reageer met quote

Dan zijn je klachten ook geen symptomen lijkt me, die treden na minimaal twee weken op. En dan kan je al positief testen. Afwachten en nogmaals testen van de week dus.
rosemarievio
BerichtGeplaatst: 21-04-2016 20:00 Reageer met quote

Oproep zwangere en/of vrouwen binnen een jaar postpartum

Wist je dat…
Bijna de helft van alle zwangere en kraamvrouwen anale klachten hebben? Over anale klachten tijdens de zwangerschap en kort na de bevalling is nog maar weinig onderzoek gedaan. Er wordt weinig gesproken over anale klachten, omdat er een taboe bestaat. Veel mensen denken dat het er bij hoort of dat er niets aan te doen is. Beide gedachten zijn niet juist. Anale klachten die zijn begonnen in de zwangerschap en bespreekbaar gemaakt zijn met de verloskundige, zijn wellicht makkelijker te behandelen of zelfs te voorkomen.

Bent u zwanger of binnen een jaar geleden bevallen? Dan vragen wij om uw hulp!
Ook als u geen anale klachten heeft, vragen wij om uw deelname aan dit onderzoek.

Wij zijn Rosemarie Kuijt en Manon van der Plas, 4e jaars verloskunde studenten aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Wij vinden dat anale klachten bij vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling aandacht verdienen. In samenwerking met de Proctos Kliniek te Bilthoven doen wij afstudeeronderzoek naar dit fenomeen. Hiermee willen wij inzicht krijgen in de volgende vragen:
o Welke anale klachten komen voor en hoe vaak komen ze voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling?
o Welke begeleiding bieden verloskundigen met betrekking tot anale klachten en hoe kan deze begeleiding verbeterd worden?
Om dit te kunnen onderzoeken vragen wij nog geen 5 minuten van uw tijd voor het invullen van een korte online enquête.

U kunt, als u wilt, uw e-mail adres achter laten, zodat u op de hoogte gebracht kan worden over de resultaten van het onderzoek en eventueel gevraagd kan worden voor vervolgonderzoek. De gegevens zullen zorgvuldig en anoniem verwerkt worden volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). De gegevens worden uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt en niet voor commerciële doeleinden.

https://nl.surveymonkey.com/r/JZZGLKB

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u een e-mail sturen naar:
analeklachten@gmail.com

PS. Delen mag! Graag zelfs Wink
Koettie
BerichtGeplaatst: 22-04-2016 13:15 Reageer met quote

Waarom spam je dat hier? Lekker onbeleefd aangezien de vraag er niets mee te maken heeft. Professioneel hoor.
Index > Zwangerschap > veel zwangerschap symptomen ik wordt er nerveus van
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring