Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > blindedarmontsteking of iets anders dringend advies gevragd?
Auteur Onderwerp: blindedarmontsteking of iets anders dringend advies gevragd?
rupsje100
BerichtGeplaatst: 15-04-2016 0:36 Reageer met quote

hallo,

Ik ben dinsdag ziek geworden 's avonds naar de huisarts gegaan omdat ik vreselijke pijnen rechts onder in de buik had. en ik ben toen doorverwezen naar de spoed op verdenking van een blindedarmontsteking met 90% zekerheid. dan ben ik naar de spoed gegaan waar ze meteen bloed getrokken hebben en onderzocht hebben waarna ik ook een echo kreeg. op de echo was er geen vergroting van de blindedarm te zien en in het bloed waren er ook geen verhoogde ontstekingswaarden ze hebben mij toen terug naar huis laten gaan en mij de volgende dag laten terug keren naar een maag darm chirug en ook opnieuw bloed laten trekken om te kijken of er iets veranderde dit was niet het geval en ze dachten dat de pijn kwam van een eisprong die hevig was geweest en daardoor een bloedvat heeft doen springen en dat dit de pijn veroorzaakte. we zijn nu donderdag en ik heb nog evenveel pijn en ik ben al meer dan 2kg afgevallen sinds dinsdag ik eet haast niets, ik slaap heel moeilijk van de pijn ik neem 2 buscopans, 3 dafalgans per dag en voor het slapen gaan een ibuprofen en ik vraag me af of het toch iets anders kan zijn. zijn er mensen die ook daar last van hebben? Ga ik best terug naar de dokter? de dokter had wel gezegd dat moest het niet beteren ik terug moet komen maar niet hoelang dit kan duren.

groetjes
lotbino
BerichtGeplaatst: 15-04-2016 14:28 Reageer met quote

Hallo rupsje,
Moest ook meteen aan de eierstokken denken..
Als de pijn nog steeds zo hevig is zou ik zeker weer teruggaan naar de dokter of in elk geval telefonisch contact opnemen. Daar kun je meteen informeren welke pijstilling je hebben mag. Heel veel sterkte!
rupsje100
BerichtGeplaatst: 15-04-2016 21:14 Reageer met quote

bedankt voor het antwoord!
ik hen vandaag opnieuw naar de dokter gegaan dit omdat wanneer mijn mama belde de dokter dit het liefst had. we hebben daar 3u gezeten we hebben opnieuw een echol en een bloedonderzoek laten doen het bloedonderzoek was ok maar uit de echo kwam nu wel dat mijn baarmoeder een vreemde vorm had en dat mijn eierstok verdikt was aan de rechterkant. we moeten nu nog eens naar een genecologe gaan om dit verder te onderzoeken hebben hier mensen ervaring mee met wat dit kan zijn?
Index > Hart- en vaatziekten > blindedarmontsteking of iets anders dringend advies gevragd?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring