Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Chlamydia
Auteur Onderwerp: Chlamydia
Mounasatter
BerichtGeplaatst: 07-04-2016 22:15 Reageer met quote

Ik heb al een keer eerder een soa gehad en dat was chlamydia. De dokter vertelde mij dat je niet hoeft te merken dat je een soa hebt, want bij chlamydia hoef je geen symptonen te hebben. Ik heb zelf alleen nog nooit blaasontsteking gehad, maar ik heb zo het gevoel dat ik er nu een heb voor het eerst!! Maar waar ik dus bang voor ben is dat het een soa is in plaats van de blaasonsteking. Nu zat ik te kijken op http://chlamydiainfopagina.nl/ en daar stond ook een verhaaltje van iemand die toch een blaasontsteking had. Heeft iemand dit weleens tegelijk gehad? Ik weet dat ik mij moet gaan testen..pff hoe vertel ik dit in godsnaam aan mijn vriend..!!
Koettie
BerichtGeplaatst: 09-04-2016 15:38 Reageer met quote

Zonder onderzoek weet je het nooit zeker natuurlijk. Maar als jullie je beide niet hebben laten testen kan het toch ook van hem zijn, dus vanwaar de stress? Of vreemdgaan, kan ook natuurlijk. Snel laten testen fan.
Index > Gezondheidszorg > Chlamydia
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring