Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > gevoelige hardslagen
Auteur Onderwerp: gevoelige hardslagen
chronos87
BerichtGeplaatst: 05-04-2016 8:09 Reageer met quote

Een goede morgen.

Ik ben een jongen van 28 jaar, ben bijna 3 jaar gestopt met roken en drink bijna geen alcohol. Mijn eetpatroon is goed I.v.m sport. Mijn ouders zijn allebij een hartpatiƫnt.

Al een aantal maanden lang heb er dagen tussen zitten dat ik met regelmaat mijn hart duidelijk voel kloppen. Dit is echt een heel naar gevoel. (Wel zonder pijn en of uitstraaling) Als ik dan een paar keer diep adem haal is het weer even weg. Het gebeurd vaak wanneer ik in een ontspannende positie ben. Tot voor op kort deed ik 3 tot 4 keer in de week aan sport. Nu wordt dit steeds minder, omdat ik na 10 minuten helemaal kapot, misselijk en duizelig ben. Op het moment van sporten heb ik geen last van hartkloppingen. Ik ben al een keer in het ziekenhuis geweest en hun hebben een hartfilmpje gemaakt. Hier kwam uit dat ik inderdaad mijn hart slagen duidelijk voelde, maar dit was niet ernstig zeiden ze. Toen is het echter een paar weken weg gebleven, maar de laatste paar dagen wordt het weer erger. Ben alweer diverse keren bij de dokter geweest,maar die geeft steeds aan dat mijn hart in orde is. Ik maak me erg zorgen omdat, het steeds erger wordt en ik niet meer volledig kan sporten. Wie o wie herkent dit gevoel en wat is de mogelijke oorzaak hiervan?
Index > Hart- en vaatziekten > gevoelige hardslagen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring