Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Prikkende jeuk HELP???
Auteur Onderwerp: Prikkende jeuk HELP???
Moncler078
BerichtGeplaatst: 03-04-2016 17:28 Reageer met quote

Hey, Ik ben een jongen van 19 jaar en heb eigenlijk een ongezonde lifestyle..
Ik ben vaak pas midden in de nacht thuis en heb een onregelmatig slaap patroon.
Nu heb ik sinds een halfjaar last van een soort prikkende jeuk wat opspeeld bij inspanning/zweten.
Ik heb hier al eerder last van gehad en toen ben ik bij een acupunctuur behandeling geweest waarna het na een maand of 2 weg was.
Met deze jeuk kan ik dus inprincipe niks doen, ik kan niet naar de supermarkt lopen of fietsen om boodschappen te doen, ik kan niet meer sporten etc.
Nu loop ik weer bij de acupunctuur voor een maand of 2 maar ik merk totaal geen verbetering..
Aangezien dit mij 75,- per week kost komt dit ook aardig mijn neus uit zoals sommige van jullie best kunnen begrijpen Sad
Mij is dan ook verteld dat iets in mijn lichaam mijn bloed niet goed filterd ( volgens mij de nieren ) en bij de acupunctuur zouden de gifstoffen die deze jeuk zouden veroorzaken uit m'n bloed moeten halen, maar voor mijn gevoel werken deze behandelingen niet helemaal.
Zijn er mensen die mij misschien aan tips of een oplossing kunnen helpen want ik kan inprincipe helemaal niks behalve op de bank zitten terwijl ik totaaaaal niet stil kan zitten...
Alvast bedankt!

Groetjes Question Question Question Question Question Question
evitalolita
BerichtGeplaatst: 30-04-2016 19:49 Reageer met quote

Dit kan een allergische reactie zijn. Sommige mensen zijn allergisch voor hun eigen zweet. Hiervoor kun je zalfje halen bij de apotheek of in de winkel die tegen een geïrriteerde huid helpt.

Maar het is sowieso niet goed om ongezond te leven, veel vet, suiker, frisdranken of alcohol en kant-en klaar eten is slecht voor je. En laat thuis komen en onregelmatig slapen ook. Dat krijg je deze klachten wel.

Neem gewoon een vast schema aan, boodschappen doe ik op die dag(dagen), dan ga ik poetsen, dan heb ik tijd om te stappen, dan ga ik slapen en vooral verse groenten, vers fruit en vers vlees kopen, dat is altijd gezonder dan veel vet, suiker, zout en al die troep die in kant-en klaar eten zit en in frisdranken. Veel water drinken zo'n 1,5L a 2L. Ook is roken heel slecht, je leeft door een hele ongezonde leefstyle gewoon 5 tot 10 jaar korter dus ik zou al die dingen die slecht voor je zijn gewoon maar eens afschaffen, daar zul je baat bij hebben, en toch gewoon gaan bewegen ook al gaat het jeuken als je dan zweet. Probeer wat af te vallen als je echt veel weegt. Je zult zien dat je veel minder klachten krijgt als je gewoon gezond eet, en leeft. Ook die jeuk zal verdwijnen na een tijdje vol houden, en dan heb ik het niet over een weekje, maar over een aantal jaren.

suc6!
Index > Huidaandoeningen > Prikkende jeuk HELP???
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring