Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > meer dan jaar niet meer blij met seks
Auteur Onderwerp: meer dan jaar niet meer blij met seks
hashtagged
BerichtGeplaatst: 17-03-2016 12:56 Reageer met quote

hey,
ik weet dat hier zeer veel topics al over zijn maar ik zal mijn verhaal toch nog even vertellen.

ik zit nu al 2.5jaar in een relatie waarbij mijn vriendin echt alles voor me wil doen. ik ben 22 jaar en zij is 19jaar.

Op het begin van de relatie had ze geregeld zin in seks maar ze raakte nooit nat genoeg voor de effectieve daad te doen.
Maar we vertelden elkaar altijd dat dit wel opgelost zou raken we dan zeker niet te klagen zouden hebben.

Na enkele maanden hadden we glijmidel gekocht en ging het goed, we hadden iets minder dan het gemiddelde koppel seks, maar dat was door haar stress met examens.

In de zomer erna had ze haar pill 1 dag vergeten en was het even drama(blijkbaar voor niets) en had ik een periode van 3maand geen seks.

Ik werd hier zeer gefrustreerd over en na een gesprek hadden we maandelijks seks en dit ondertussen al 1jaar.
Wat totaal niet genoeg is voor mij.

Ik heb afgelopen jaar haar er meerdere keren op gewezen dat ik er niet blij met ben en onlangs ook dat het echt moet veranderen want ik kan dit niet meer. Dat gesprek liep slechter dan gehoopt want ze was vooral boos en negeerde me.

Ik lijk wel een egoist of sexverslaafde maar ik ben vrij sportief en heb een redelijk hoog libido(denk ik) maar ik kan er niet tegen dat ik me moet aftrekken voor ik haar zie en wanneer ze naar huis gaat om mijn frustraties te bedwingen.
Als we seks hebben is het meestal wat tegen haar zin.
Ze is ook overal vies van ze vind het ambetant als ik met mijn kruis tegen haar lepeltje lepeltje lig (ookal heb ik een slip aan)
Slapen zonder ondergoed is ook een no-go.
En is echt vies van haar eigen vocht, na seks kan ik niet even knuffelen maar moet ik naar de badkamer lopen en eerst men handen wassen.
Als ze mij aftrekt doet ze dat tot ik het gevoel heb dat ik ga komen en dan moet ik nog zelf even verder doen zodat ze zeker niet een spatje tegen haar hand zou kunnen hebben of dat zelf moet afdoppen met wcpapier.

Afgelopen zomer ben ik ook verbrand op men rug omdat zij te vies van van mijn rug omdat die bezweet was (ik had de rugzak met al het grief gedragen en dus er zelfs kleine blaasjes door de zon op stonden.


Vreemdgaan doe ik niet en ga ik ook nooit doen. Maar het lijkt me zo egoistisch om de relatie hier dor te beeindigen. Maar zoals dit hou ik echt geen maanden meer vol.
satopex
BerichtGeplaatst: 19-03-2016 14:13 Reageer met quote

als ik jouw was zou ik relatie verbreken,ik denk dat de best oplossing is. Rolling Eyes
bartrecruitt
BerichtGeplaatst: 20-03-2016 9:45 Reageer met quote

Hi HT,

Ik herken je gevoel over het "egoisme". Je voelt je als degene die sex opdringt bij de ander terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo zou moeten zijn.

Zoals ik het lees komt jouw vriendin niet van haar 'smetvrees' af. Dat zal ze altijd houden. Dit heeft wel consequenties voor jullie sexleven en die zullen daarmee altijd blijven.

De vraag is, is dit iets wat jij wilt of niet en is het iets wat je voor haar wilt opofferen of niet.

Hoe moeilijk dat ook is, het antwoord weet je zelf t beste
Index > Seksuologie > meer dan jaar niet meer blij met seks
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring