Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > hersenschudding gevolgen??
Auteur Onderwerp: hersenschudding gevolgen??
evitalolita
BerichtGeplaatst: 16-03-2016 18:34 Reageer met quote

Hoi,hoi,

Ik heb wat meerdere vragen.

1. Ongeveer 2 weken geleden heb ik een hersenschudding opgelopen tijdens de gym. Ik kreeg een bal tegen m'n voorhoofd en daardoor klapte m'n achterhoofd tegen de muur. Na de gym, tijdens de rekenles, ben ik een soort van in slaap gevallen, en heb ik niks meegekregen van de rekenles, terwijl het toch rumoerig was in de klas. Ik heb geen woord van niemand gehoord. Is dit een black-out/bewusteloos zijn, of niet??

2. Sinds het ongeluk met die bal heb ik constant pijn op mijn schedel aan de achterkant van mijn hoofd. Ik ben voor deze hersenschudding wel naar de dokter geweest maar hij zij niets over mijn schedel. Er zat alleen een zwelling. Als ik op die plek druk, doet het nog steeds erg pijn, na 2 weken en lijk ik wel een soort deuk te voelen, die er eerst niet zat. Zou mijn schedel gebroken kunnen zijn of niet?? Zo ja, wat zijn de symptomen??

3. Als laatste, heb ik nu constant pijn tussen de overgang van mijn achterhoofd en nek. Ik heb gelezen dat er een zenuw klem zou kunnen zitten, maar dat veroorzaakt vaak echt pijn aanvallen. Ook zou het lijken alsof je migraine hebt. Maar dit heb ik helemaal niet. Het doet echt pijn als ik mijn hoofd naar verschillende kanten wil bewegen. Wat zou dit kunnen zijn??

Hopelijk zo snel mogelijk een reactie pls want ik maak me zorgen over dit. Excuses voor het lange bericht.

Gr. Evi
Index > Neurologie > hersenschudding gevolgen??
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring