Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Bang dat ik HIV heb
Auteur Onderwerp: Bang dat ik HIV heb
YunaKun
BerichtGeplaatst: 11-03-2016 11:48 Reageer met quote

Goedemorgen,

Mijn eerste bericht hier op het forum, en meteen met een vrij heftige lading. Het zit namelijk zo: ik zit met de angst dat ik HIV heb opgelopen.

Twee weken geleden heb ik onbeschermd seksueel contact gehad. Daarna heb ik een morning after pil genomen (binnen 12 uur). Na 3 dagen kreeg ik een bloeding, wat de intensiteit had van een normale menstruatie. Toen dat voorbij was merkte ik op dat ik last had van jeuk en witte/korrelige afscheiding (meer dan normaal in ieder geval).

Nu heb ik sinds de afgelopen dagen opeens vreemde klachten, waaronder misselijkheid, een stijve nek, opgezette klieren, spierpijn en rillingen. Ook had ik vorige week verschillende blaren/aften in mijn mond die ik niet kon verklaren. Na wat Googlen (wat je eigenlijk nooit moet doen, ik weet het) zie ik dat er verdacht veel dingen matchen met HIV. De schimmelinfectie mogelijk dus ook.

Nu ben ik vrij snel in paniek, en dat is nu dus ook het geval. Ik heb een SOA-test aangevraagd, maar in de kliniek is pas plek op 31 maart Sad . Daarop heb ik de huisarts gebeld, maar die gaf aan dat de onderzoeken me via de huisarts minimaal 100 euro gaan kosten, terwijl de GGD het gratis doet bij mensen onder de 24 - ik ben nog net 23. Een HIV-test moet ik 3 maanden op wachten, aangezien het dan pas aantoonbaar is in je bloed. Maar of ik dat zo lang kan..

Het seksuele contact was een one night stand met een man waarvan ik niet weet of hij daadwerkelijk HIV heeft. Maar toch. De paniek heeft me in zijn greep. Ik weet niet echt wat nu concreet mijn vraag is, maar ik wilde dit ergens delen. Ik weet niet of de MAP mijn cyclus compleet heeft vernaggeld, en de symptomen daarvan zijn, of dat dit mogelijk HIV is.

Alvast dank voor je reactie Smile
Andreo
BerichtGeplaatst: 12-03-2016 15:12 Reageer met quote

Oke dat kan, was het een knappe man? want die naaien meer vrouwen als lelijke mannen dus meer kans op besmetting..verder altijd condoom gebruiken als je iemand nog niet kent
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Bang dat ik HIV heb
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring