Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > Horror hoofdpijnen in de nacht
Auteur Onderwerp: Horror hoofdpijnen in de nacht
Kekrri
BerichtGeplaatst: 14-02-2016 20:20 Reageer met quote

Beste allemaal,

Ik ben 17 jaar en loop al zo'n 4 jaar met nekklachten waardoor ook hoofdpijn ontstaat.
Ik heb bijna dagelijks last van hoofdpijn/een zwaar hoofd/drukgevoel op mijn voorhoofd, en word hier ook heel moe van. Het is heel vervelend maar er valt nog mee te leven.
Alleen sinds 1,5 treden er nare aanvallen op. Ik kan ze sinds kort voelen aankomen: Een paar dagen voor een aanval(die meestal s nachts plaatsvind) ben ik kortaf/chagerijnig warrig en vermoeid. S nachts word ik dan altijd rond 0:30 wakker van de pijn in mijn nek. die zo veel pijn doet dat ik niet kan liggen of zitten. langszaam trekt het naar mijn hoofd en ik kan mijn kaken niet meer goed bewegen. Ik neem altijd meteen wat in.(ibuprofen meestal) De pijn wordt soms zo erg dat ik voledig in paniek raak, en niet alleen durf te zijn. Het enige wat ik kan is huilen en schreeuwen om hulp. Het is een keer zo erg geweest dat ik maar de spoedeisende hulp ben gebracht door mijn ouders. ze konden daar niet veel doen want ik zou de dag erna toevallig onder narcose gaan voor een darmonderzoek.
Aanvallen duren als ze meevalen 3 tot 4 uur. Maar ze zijn wel eens langer geweest. tot aan de ochtend kan ik dan alleen maar staan. Als het gezakt is ben ik altijd zo opgelucht. meestal zakt het iets nadat ik meerdere malen heb overgegeven (van de pijn) De dag daarna voel ik me altijd heel slecht, en natuurlijk moe omdat ik niet heb geslapen.

De reden dat ik dit plaats is omdat ik benieuwd ben of er iemand is die dit herkent. En of er mensen zijn die weten of er misschien iets is wat helpt. Ik ben al twee keer voor lange tijd bij een fysio geweest en 1x bijna een jaar bij een cesar therapeut. Allemaal niet genoeg geholpen.... is er iemand die wat voor me kan betekenen?
evitalolita
BerichtGeplaatst: 21-03-2016 12:02 Reageer met quote

Misschien nog klachten van een hersenschudding die niet helemaal genezen is? Neem gewoon eens 2 weken rust zonder te veel inspannende dingen te doen en vooral NIET op beeldscherm kijken. Niet naar drukke omgevingen, gewoon relaxen. Hopelijk helpt dit!
Index > Het Restaurant > Horror hoofdpijnen in de nacht
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring