Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Frenulotomie (peesje dat je eikel en de voorhuid verbind)
Auteur Onderwerp: Frenulotomie (peesje dat je eikel en de voorhuid verbind)
anoniem201201
BerichtGeplaatst: 31-01-2016 23:24 Reageer met quote

Helloo,

Ik had al een tijdje een vermoeden dat mijn frenulum (peesje dat je eikel en de voorhuid verbind) te kort was. Ik had er met aftrekken nooit echt problemen mee gehad, behalve dat het pijnlijk werd als ik mijn voorhuid ver naar achteren trok. Sinds kort heb ik een vriendin en zijn we het een en ander gaan doen. Na de tweede keer aftrekken zag ik opeens bloed zitten op de lakens en er een wondje zat op dat peesje (erg pijnlijk).

Ik ben nadat dat gebeurd was gaan zoeken op het internet en kwam erachter dat dit komt door een te kort peesje. Ik besloot (na lang nadenken) toch even naar de huisarts te gaan. Dat is wel ff klote, omdat ik net een nieuwe huisarts had en je je natuurlijk erg schaamt ervoor... Ik had een afspraak gemaakt en mijn huisarts zei inderdaad dat het peesje aan de korte kant was. Een week erna heb ik bij hem een ingreep gedaan en ik schaamde me uiteindelijk helemaal niet voor Smile.

De huisarts spoot eerst soort verdoofmiddel in de eikel, waardoor deze wordt verdoofd (wel heel gevoelig) en wat groeit. Je ziet dan goed waar het peesje zit en kan dan makkelijker worden weggebrand. Nadat het was weggebrand is het een tijdje bij mij blijven bloeden. Ben daarom de volgende dag meteen teruggegaan om te checken of het wel allemaal goed was gegaan. De huisarts zei dat dit normaal was en gaf me een soort kunstmatig korstje mee (als je dat op de plek doet waar het bloed, dan werkt dat als een korstje en laat het bloeden stoppen.

Het viel me wel meteen op dat ik nog een soort stukje huid op mijn eikel zat. Ik had gehoopt dat dat vanzelf weg zou gaan, maar ik ben nu al 2 maanden verder... Ik vraag me dus af of andere mannen hier dit ook hebben laten doen en mij hier misschien wat meer over kunnen vertellen.
satopex
BerichtGeplaatst: 05-02-2016 16:27 Reageer met quote

daar hebben meer jongens/mannen last van,een hoop laten der eigen strak laten besnijden en dan heb je nergens last meer van.wat nog een voordeel is dat als de eikel ontbloot is het ook veel schoner is. Very Happy
Index > Urologie > Frenulotomie (peesje dat je eikel en de voorhuid verbind)
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring