Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Grote plasdrang maar met een rem op
Auteur Onderwerp: Grote plasdrang maar met een rem op
WimS
BerichtGeplaatst: 26-01-2016 14:32 Reageer met quote

op 17 januari ben ik voor de eerste keer sinds lang gaan lopen. Ik fiets (race en MTB) vrij frequent dus de conditie is in orde enkel de spieren waren geweldig stijf na het lopen in de liezen. Diezelfde dag zat ik in de zetel en kreeg een plasdrang wat normaal is natuurlijk. Echter 30 min later kreeg ik deze drang weer en toen heeft dit niet meer opgehouden tot nu.

Als ik plas heb ik het gevoel alsof mijn blaasspier ( gevoel in de onderbuik) niet ontspant en ik in stukjes moet plassen met een duidelijk verminderde druk, ook moet ik soms elke 30min. Ik ben bij de huisarts geweest en deze heeft urine en bloed nagekeken. Alles was ok geen ontsteking, 0.7 PSA, geen nier lever schildklier of pancreas afwijkingen en ook de suiker was ok. Hij heeft mij pillen meegegeven tegen een overactieve blaas maar na 6 dagen heb ik niet de indruk dat deze aanslagen.

Ik heb nog steeds het gevoel als ik moet plassen dat er iets stremt. Ik kan het het best vergelijken met het gevoel dat er iemand naast mij komt plassen dan laat die spier ook niet los. Als ik gedaan heb met plassen voel ik binnen afzienbare tijd weer die kriebel in de buik dat ik moet gaan. Ook heb ik het gevoel alsof er urine in mijn penis blijft zitten al is dit niet zo als ik er op knijp.

Ik heb een afspraak gepland met een uroloog maar dit is nog 3 weken weg. Enig idee wat er mis kan zijn of zijn de spieren en blaas ontregeld en heeft dit meer hersteltijd nodig? ik ben 36 man en zou graag terug kunnen sporten en leven vandaar dat ik hier zo snel mogelijk van af wil.
Index > Urologie > Grote plasdrang maar met een rem op
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring