Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > steeds erg misselijk.
Auteur Onderwerp: steeds erg misselijk.
k2
BerichtGeplaatst: 17-01-2016 15:13 Reageer met quote

Dag in dag uit en ook s'nachts ben ik veel misselijk en heb ik pijn op de maag. Hierdoor kan ik ook heel slecht eten. Vele onderzoeken in het ziekenhuis komt niks uit. Ik heb een spastische dikke darm deze pijn is wel te dragen. Ben net sinds een paar dagen begonnen met 2 keer daags omeprazol 40mg maar dit doet nog niks,ik ben en blijf misselijk(vol gevoel)
Wie herkent dit? of heeft tips oid,want ik ben het zo zat dit duurd nu al zo lang!
Thomas3
BerichtGeplaatst: 18-01-2016 14:51 Reageer met quote

Een van de oorzaak van spastische dikke darm/PDS is drink- en/of eetgewoonte. Kinderen die een goede mazelen gehad maakt weinig kans op spastische dikke darm/PDS.

Maag is een orgaan bestemd voor voedsel, niet voor medicijnen. Teveel medicijnen innemen veroorzaakt maag aandoening. Daarom krijgen patiƫnten van de artsen maagbeschermers bij zware medicaties. Medicijnen op medicijnen. Zucht.

Een van de oorzaak van blaasontsteking is ook medicijnen die de nier belast. Dit "blaasontsteking" is eigenlijk geen ontsteking. De medicaties antibiotica voor dit "ontsteking" belast weer de maag.

Veel misselijk, pijn op de maag, straalt in de ribben of straalt naar de heup en rug, veel opboeren en buik vol gevoel. Wanneer "koud drank" of "koude weer" verergert zich als een feit, stekende pijn bij plassen.

De medische term heet: Vochtige Sputum of Sputum door drank.
Shocked
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > steeds erg misselijk.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring