Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Mogelijk zwanger?
Auteur Onderwerp: Mogelijk zwanger?
Vlaflip
BerichtGeplaatst: 29-12-2015 18:44 Reageer met quote

Hallo,

Ik ben vorige maand weer met de pil begonnen. Ik heb in die strip zeker vier pillen gemist (verspreid over de gehele periode). In de laatste week werd ik ineens ziek en heb ik overgegeven en ben in diarree geweest. Daarna gewoon een stopweek gehad (had achteraf niet gemoeten, advies van de apotheek). Van de nieuwe strip (de tweede maand dat ik de pil slik dus) heb ik nu 11 pillen ingenomen. Ik moet er dus nog 10. Nu heb ik afgelopen zondag onbeschermde seks gehad met mijn vriend. Hij ging "voor het zingen de kerk uit" zoals dat zo mooi heet, maar er was onmiskenbaar sprake van geslachtsgemeenschap. Wat ik nu wil weten is het volgende; hoe groot is de kans dat ik zwanger ben? En wanneer is een geschikte periode om te testen?

Bij voorbaat dank

P.S.
Even voor de duidelijkheid; ik zou de komst van een kindje verwelkomen en er niet van in paniek raken. Ik wil enkel weten wanneer ik het beste kan testen en hoe groot de kans is.
Koettie
BerichtGeplaatst: 30-12-2015 0:43 Reageer met quote

Als je zeven pillen slikt ben je veilig. Dus de laatste keer wad veilig. Daarvoor is te warrig dus geen idee. Testen ka 14 dagen na het onveilige moment of als je menstruatie uitblijft.

Als je een kindje wil zou ik stoppen. Als je voorbehoedsmiddelen wil zou ik wel echt beter op gaan Letten.
Index > Zwangerschap > Mogelijk zwanger?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring