Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Heeft iemand hier ervaring mee?
Auteur Onderwerp: Heeft iemand hier ervaring mee?
Lizzy1996
BerichtGeplaatst: 26-12-2015 0:07 Reageer met quote

Hallo Iedereen,

Ik ben even heel nieuwschierig of iemand anders hier ook ervaring mee heeft en zo ja, hoe je dat misschien opgelost hebt;?

Ik zit al een jaar of 6 á 7 ( Ik ben nu 19) een soort van spiertrekkingen, of ja.. ik weet niet precies of dit het wel echt is.
Elke dag maar vooral s’avonds als ik ga liggen (en dan voornamelijk op mijn rug) gaan mijn spieren samen spannen, dit is bijna altijd vanuit mijn midderif waaroor mijn lichaam een erge schokbeweging maakt en ik heel kort dubbel klap. Soms is het 1 schok, soms blijf ik een minuut lang schokken.
Dit alles gaat vaak gepaart met een korte en hele scherpe pijnprikkel op een willekeurige plek op mijn lichaam. Ook als er een wanneer het donker is een hard geluid is uit het niets ga ik meteen schokken maar overdag schrik ik werkelijk waar nergens van.
Overdags ben ik vrijwel altijd moe en soms heb ik ook last uitvalsverschijnselen, of in ieder geval het gevoel hebben mijn armen en benen bijna nietmeer te kunnen bewegen.

Heeft iemand enige ervaring met dit soort verschijnselen of weet iemand hier iets van af? Zelf durf ik niet naar de dokter te gaan want ik ben bang dat ik mijn rijbevoegdheid dan kwijt raak (Is al eerder gebeurt omdat er vermoedens voor epilepsie waren)

Graag dus tips of iets!
Index > Neurologie > Heeft iemand hier ervaring mee?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring