Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Bloeden tijdens de sex?
Auteur Onderwerp: Bloeden tijdens de sex?
pink_turtle
BerichtGeplaatst: 25-12-2015 22:21 Reageer met quote

Hoi allemaal, ik heb een vraag waar ik zelf geen antwoord op heb.

Ik heb de laatste tijd als ik sex heb met mijn vriend, last van bloedverlies. Het is geen menstruatiebloed, want het is geen donker bloed of iets wat op menstruatiebloed lijkt. Het is echt helderrood bloed. Zou het misschien kunnen dat hij dan tijdens het vingeren mij inwendig kan openhalen? Ik vraag wel altijd of hij zijn nagels wilt knippen wat hij dan ook gewoon doet.

Laatst ben ik uitgescheurd waardoor ik ook ging bloeden, dat heeft wel even een aantal dagen pijn gedaan maar het is nu weer dicht en daar kwam ook geen bloed vandaan van de laatste keer.

Heeft iemand enig idee waar het mee te maken zou kunnen hebben? Ik vind het zo raar. Ik heb ook geen pijn tijdens het plassen of de tijdens de sex oid.

Mvg,

Pink_turtle.
Koettie
BerichtGeplaatst: 26-12-2015 14:08 Reageer met quote

Bloeden kan meerdere oorzaken hebben. Gevoelige baarmoedermond, een soa, een wondje of afwijkend weefsel. Ik zou voor de zekerheid naar de huisarts gaan. Bij contactbloeding altijd even laten checken.
Index > Seksuologie > Bloeden tijdens de sex?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring