Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > Slecht slapen
Auteur Onderwerp: Slecht slapen
Mireille1970
BerichtGeplaatst: 25-12-2015 19:26 Reageer met quote

Hallo. Ik heb al een tijd last van slecht (in)slapen. En als ik dan toch in slaap val, word ik halverwege de nacht weer wakker! Soms neem ik een slaappil, maar ik wil dit niet te vaak doen ivm verslavingsgevoelig. Ik heb ook al eens een slaapdrankje geprobeerd, dat hielp best goed, maar blijkt ook 'verslavend' te werken en dat wil ik echt niet! Ik kijk 's avonds ook niet meer op mijn laptop, IPad of gsm, dus dat kan het ook niet zijn. Wie heeft een goede tip want ik ben zoooo moe!
Edwin-Zeeg
BerichtGeplaatst: 25-12-2015 22:20 Reageer met quote

Beste Mireille,
Ook ik heb regelmatig last van slecht slapen en heb al best wat middelen geprobeerd. Chemische slaapmiddelen wil ik niet meer want dat verergert het probleem alleen maar.
Sinds kort gebruik ik een middel dat heet Goodnight better days. Helemaal natuurlijk en werkt echt goed. Ik neem 2 capsules voor het slapen gaan. Perfect!

Succes!
Pelgrim
BerichtGeplaatst: 06-11-2016 0:19 Reageer met quote

Ik zoek terug mijn pleisters (zie postst) als chronish pijn patient.

Maar je zal ook zien aan posts dat ik vele benzo's krijg en ze niet neem. Maar ik kan altijd wel iemand helpen?

En hopelijk kan iemand mij helpen Smile

Mvg
NijntjeCo
BerichtGeplaatst: 03-01-2017 12:44 Reageer met quote

In elk geval zorgen voor een goed dagpatroon. Overdag voldoende bewegen en daglicht kan al schelen. Verder zorgen voor een stabiel bloedsuikerspiegel. Beter geen geraffineerde suikers maar ook geen losse koolhydraten. Beter combineren met eiwit en vet
Bepaalde supplementen als magnesium vitamine B en D en omega 3 kunnen helpen je serotonine en melatonine te verbeteren. Een middel dat goed kan helpen is 5htp. Dat helpt om je neurotransmitters aan te maken, onder ander melatonine. Er zijn nog wel meer van dat soort middelen trouwens.
Index > Medicijnen > Slecht slapen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring