Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Pijnlijke eikel/penis
Auteur Onderwerp: Pijnlijke eikel/penis
Barree
BerichtGeplaatst: 18-12-2015 15:29 Reageer met quote

Ik heb iets meer dan 3 weken geleden orale seks gehad, het was een soort trio met een vrouw en een man,het kan zijn dat er ook een heel klein beetje sperma van de man in de buurt van mijn eikel is geweest.

Nu heb ik al enkele dagen dagen last van een pijnlijke, knagend, branderig gevoel in mijn eikel, zeer onaangenaam, heb totaal geen afscheiding ofzo maar kan wel moeilijker plassen, zwakke straal en weinig per keer.

Is dit een SOA of gewoon een infectie of irritatie, de symptomen zijn zo vaag, meestal is er bij een SOA toch afscheiding uit de penis ? Of kan ik nu ook HIV hebben opgelopen door dat kleine beetje sperma dat op mijn hand zat waar ik mij daarna mee heb gemasturbeerd ? Pff die onzekerheid maakt me gek, ik ben echt stom geweest..

Heb stalen laten afnemen voor onderzoek maar het is wachten op de uitslag.

De dokter heeft me alvast een antibiotica kuur voorgeschreven omdat ik er veel hinder van heb, doxycicline, neem het nu 3 dagen maar de pijn gaat niet weg, het plassen lijkt wel beter te gaan.

Iemand hier ervaringen mee, of enig idee wat het kan zijn, het wachten op die uitslag duurt lang en ik ben echt ongerust.

Bedankt !
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Pijnlijke eikel/penis
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring