Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > Tanden bleken dmv smartbleach (ktp laser?)
Auteur Onderwerp: Tanden bleken dmv smartbleach (ktp laser?)
liede
BerichtGeplaatst: 16-12-2015 13:58 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Al langere tijd ben ik erg onzeker over mijn gebit en dat begint steeds ernstigere vormen aan te nemen. Op het moment beheerst het mijn leven en ik wil daar wat aan doen.

Mijn probleem is dat ik gele tanden en kiezen heb. Ik vermoed dat langdurig medicijngebruik en een aantal antibioticakuren dit veroorzaakt hebben. Ik rook niet en drink weinig koffie. Ik verzorg mijn gebit verder ook goed met een elektrische tandenborstel en tandenstokers.

Nu heb ik me verdiept in verscheidene bleekmethodes en kan me het meest vinden in de behandeling met een (ktp?)- laser(als ik het goed begrepen heb is dit de zogeheten smartbleach methode) Dit zou veiliger zijn voor het gebit en tevens een duurzamer resultaat bieden dan andere methodes. Graag zou ik wat ervaringen over deze methode willen horen en eventueel aanbevelingen voor tandartsen die dit toepassen. Ik woon in de omgeving van Leiden en heb er best een reis voor over, dus het mag ook uit de buurt zijn.

Alvast bedankt .

Hartelijke groet,

Lizz
Index > Tandheelkunde > Tanden bleken dmv smartbleach (ktp laser?)
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring