Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > Iets in mijn aderen of zenuwen veroorzaakt pijn, wat??
Auteur Onderwerp: Iets in mijn aderen of zenuwen veroorzaakt pijn, wat??
evitalolita
BerichtGeplaatst: 19-11-2015 11:13 Reageer met quote

Hallo,

De afgelopen tijd heb ik veel last van pijn in mijn rechter kuit, rechter onderarm en mijn linker middelvinger. Ik weet gewoon dat het mijn aders zijn. Dat geeft mijn lichaam aan. Deze pijn heb ik normaal gesproken 1 of 2x in de 3 weken. Maar deze week had ik het 3 dagen achter elkaar! De pijn zit meestal in mijn kuit en begint 's avonds voor ik naar bed ga of 's nachts als ik al een tijdje in bed lig. Je kunt helemaal niets zien aan het getroffen lichaamsdeel. En blijft ook gewoon de zelfde temperatuur als voor dat het getroffen werd. Ik kan mijn kuit, arm of vinger volkomen niet bewegen, omdat het zo'n zeer doet. Het is een soort golvende pijn. Het begint, wordt heel erg, neemt dan af en dit proces herhaalt zich dan weer. De pijn in mijn kuit begint meestal in mijn rechter kant van mijn rechter knie, trekt dan langzaam naar beneden, naar mijn enkel, en gaat dan weer verder aan de linker kant van mijn rechter kuit, daar gaat het dan weer omhoog, naar mijn knie. En bij mijn knie stopt het.
En dan is het weer over. Dit proces duur enorm lang en ik kan soms helemaal niet slapen van de pijn. En een paracetamol helpt niet. Ben hier al mee naar de dokter geweest, maar die weet niet wat het is. Misschien weet iemand van jullie het?

Al vast bedankt voor het lezen van dit hele grote stukje tekst en graag zo snel mogelijk een reactie alstublieft.

MVG,

Evi Tielemans
Lanna
BerichtGeplaatst: 29-11-2015 18:03 Reageer met quote

Hallo Evi,

Ten eerste, zoek een andere huisarts.
Laat bij die huisarts je bloed nakijken op magnesium en andere vitamines e.d.
Ik denk zelf namelijk dat dit niks met je aderen te maken heeft maar met je spieren. Koop bij de drogist magnesium van het merk Orthica en kijk of dit verminderd. Tekort aan magnesium kan leiden tot ernstige spierkrampen, samen trekken van spieren die niet ophouden en heeft ook een effect op je aderen en kan uiteindelijk tot hoge bloeddruk leiden.

Succes!
Index > Hart- en vaatziekten > Iets in mijn aderen of zenuwen veroorzaakt pijn, wat??
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring