Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Sinds een jaar eczeem en rillerig
Auteur Onderwerp: Sinds een jaar eczeem en rillerig
RobNL
BerichtGeplaatst: 17-11-2015 17:36 Reageer met quote

Hallo,

Sinds een jaar heb ik last van enkele klachten. Voor zover ik me herinner zijn de klachten begonnen nadat ik een griepje/verkoudheid onder de leden heb gehad. Ik bleef 'rillerig' en kreeg nog wat klachten nadat de griep voorbij was:

- Ik heb het sindsdien eigenlijk continue koud en voel me niet lekker. Om de haverklap kippenvel en rillingen.
- Ik kreeg daar klachten van eczeem bij, op bovenlichaam, bovenrug, onderrug, armen, onderbenen: Enorme jeuk waardoor ik tot bloedens toe de boel open krab.
- Enkele keren per week wordt ik 's nachts nat van het zweet wakker. (deze klacht had ik in mindere mate al ruim vóórdat ik de andere klachten kreeg.)

Gevoelsmatig hebben de klachten van eczeem en 'het continue koud hebben' met elkaar te maken. Met name omdat het ongeveer op hetzelfde moment begon. Het eczeem begon met een jeukerig bultje op mijn bovenlichaam wat zich binnen enkele dagen ging verspreiden naar borst en nek. De huid wordt op die plaatsen wat hobbelig (kleine bultjes). Niet rood, het jeukt wel enorm.

Tegen het eczeem heb ik een crème en antihistamine-pillen gehad van de dermatoloog. De pillen doen volgens mij niets. De creme helpt als ik een eczeem-uitbraak heb, dat wil zeggen als meerdere delen van mijn rug, borst, armen en benen aangedaan zijn. Na een paar dagen wordt het minder, maar er is altijd wel een plek met jeuk en/of eczeem. Iets waar ik daarvoor nooit last van had.

Het koud hebben begint al bij het wakker worden. Normaal gesproken lig je lekker warm als je wakker wordt. Ik heb het gevoel dat ik 'koud' wakker wordt. Het bed voelt ook niet warm op de plek waar ik lig. Ik voel me dus niet alleen koud, ik ben blijkbaar ook koud. Er gaat geen dag voorbij dat ik me voel zoals voordat de klachten begonnen.

Artsen, specialisten kunnen niets vinden en zeggen dat ik goed gezond ben. Bloed en urine zijn onderzocht op allerlei afwijkingen, maar ze vinden niets. Maar ik voel me al bijna een jaar niet zoals ik me hoor te voelen. De klachten worden niet erger maar ook niet beter. Heel vermoeiend en ontmoedigend.

Herkent iemand dit wellicht?

Bedankt voor het lezen.
jaapNL
BerichtGeplaatst: 11-01-2016 16:39 Reageer met quote

Dag Rob,
Hier exact dezelfde klachten. Juist ook die combinatie met zweterigheid, herken ik. Dat had ik een half jaar geleden ook. Nu is het minder.
Alleen wordt het eczeem bij mij wel erger nu. Uit weefseltesten is gebleken dat het om een allergisch eczeem gaat bij mij. De dermatoloog staat min of meer machteloos. Na zalven, Prednison, lichttherapie etc. Word nu doorverwezen naar een academisch ziekenhuis. Daar schijnen ze beter te kunnen zoeken naar allergische reacties.
Geen idee wat er aan de hand is, want bloed/urinetesten etc geven geen rare waardes.Maar voel me hondsberoerd.
Toch fijn om eens iemand te horen die de klachten herkent. Al is dat op zich natuurlijk erg vervelend.
sterkte ermee, Jaap
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:29 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder de meest uiteenlopende huid aandoeningen zoals eczeem, psoriasis, schimmels, droge huid ouderdomsvlekken en huidbeschadigingen. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
Index > Huidaandoeningen > Sinds een jaar eczeem en rillerig
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring