Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Ben ik homo??
Auteur Onderwerp: Ben ik homo??
Rémon
BerichtGeplaatst: 12-11-2015 0:00 Reageer met quote

Hoi,ik ben 14 jaar en ik zat een week of drie terug in de klas. Onze leraar had het over homoseksualtiteit en zei dat we op de leeftijd waren waarin je jezelf ontdekt en je misschien wel homo bent. Toen ben ik hier over na gaan denken en word ik een beetje bang. Nu ga ik bij elke man/jongen die langsloopt kijken of ik daar geil van wordt. Maar in mijn verleden heb ik altijd alleen maar interesse gehad voor meiden. Misschien denk ik er gewoon te veel over na? Ik wil ook geen homo zijn. Ik heb niks tegen homo's verder, behalve van die Gayparade-figuren

Alvast bedankt
Beetoven-sca 7
BerichtGeplaatst: 13-11-2015 18:25 Reageer met quote

Je denkt er inderdaad te veel over na.
Als je homo bent zal je dat vroeg of laat wel merken.
Rémon
BerichtGeplaatst: 13-11-2015 18:35 Reageer met quote

Oke, dat stelt me al iets meer gerust. Alleen als ik naar sommige mannen kijk dan bedenk ik of ik er geil van wordt, en soms krijg ik ook een stijve. Of komt dat doordat ik daar over nadenk?
Rémon
BerichtGeplaatst: 13-11-2015 21:36 Reageer met quote

Nou niet echt een stijve, maar wat spanning daar beneden
Suzaku
BerichtGeplaatst: 16-11-2015 18:46 Reageer met quote

Hi Ramon,

Je bent nog jong! Geniet nog van die tijd en maak je hier vooral geen zorgen over. Misschien ben je homo, misschien ben je het niet. Op die leeftijd heb je zoveel gevoelens voor alles en iedereen, dat je jezelf niet gelijk in een hokje moet plaatsen.

Word je ook wel eens opgewonden van vrouwen aangezien je zegt dat je wel interesse had in meiden? Is dit alleen vriendschappelijk of ook - zoals je zelf zegt - dat je wat spanningen daar beneden kan krijgen?

Neem je tijd. Mocht je in de loop van tijd toch denken dat je homo bent, so be it!
Rémon
BerichtGeplaatst: 16-11-2015 18:59 Reageer met quote

Ja als ik masturbeer (wat veel mensen doen hoop ik) krijg ik ook alleen maar beelden van vrouwen binnen. Ik denk dat als ik spanning voel van mannen dat dat komt doordat ik er te veel over nadenk
Rémon
BerichtGeplaatst: 16-11-2015 19:02 Reageer met quote

En mijn vriendengroep bestaat uit 4 jongens en 2 of 3 meiden en ben op 1 van die meiden verliefd. Ik heb ook eerder al verkering gehad met een meisje dus ik probeer het uit mijn hoofd te zetten.
Suzaku
BerichtGeplaatst: 16-11-2015 23:19 Reageer met quote

Dan is het toch helemaal goed! Weet ze het al?
Daarnaast is de overgrote meerderheid van de homo's niet zoals je die ene dag ziet op de televisie! Je bent wie je zelf bent. Hetero bi of homo!

Succes met het meisje uit je vriendengroep!
Rémon
BerichtGeplaatst: 23-11-2015 17:59 Reageer met quote

Nee, ze weet het nog niet. Maar ben weer een beetje aan het twijfelen geraakt. Hoort het bij deze leeftijd? Ik heb ook zitten testen met die vingerlengte-test en mijn wijsvinger is een stukje langer dan mijn ringvinger en dan heb je een vrouwelijke hoeveelheid testosteron. Ik heb trouwens al een hele poos last van hypochondrie (bang voor ziektes) maar dat gaat weer langzaam weg. Maar misschien is dit een vorm daarvan.(Homoseksualiteit is natuurlijk geen ziekte. Ik herhaal, homoseksuelen heb ik niks tegen)
madras
BerichtGeplaatst: 03-12-2015 21:01 Reageer met quote

Beste Remon,je bent er wel veel mee bezig maar dat maakt niet uit,en is heel normaal.
Maar wie weet ben je wel Bi en ook dat is toch geen enkel probleem toch.Je bent zoals je bent,en het verdringen van bepaalde sexuele gedachtes helpt niet.Dus ontdek en dan kom je er vanzelf wel achter waar je behoeftes liggen.
Index > Seksuologie > Ben ik homo??
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring