Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Besnijdenis baby: te veel huid weggenomen
Auteur Onderwerp: Besnijdenis baby: te veel huid weggenomen
Ninasim
BerichtGeplaatst: 25-09-2015 1:59 Reageer met quote

Hallo,

Mijn baby is onlangs besneden door middel van Plastibell ringetje.. Besnijden hoort nu eenmaal bij mijn cultuur, het was dus vanzelfsprekend.. Bij mijn eerste zoontje hadden ze het ook gedaan en alles was perfect verlopen en heel mooi genezen.. Nu bij mijn tweede zoontje dus niet.. De dokter wil zijn fout niet toegeven, maar ik zie dat hij te veel huid heeft weggenomen.. Ik lees overal dat het later voor problemen zal zorgen en ik voel mij zo ongelukkig! Ik ben diegene die mijn zoon aan die dokter heeft toevertrouwd, en nu zal hij hier levenslang last van hebben! Heeft iemand ervaring met zo'n geval van besnijdenis? Kan het zijn dat het vanzelf gaat goedkomen? Ik zal morgen een afspraak nemen bij de uroloog..wil hopen dat het in orde komt, maar geloof daar zelf niet in..
Dit is de link naar de foto, het zet er verschrikkelijk uit, dus sorry..
satopex
BerichtGeplaatst: 27-09-2015 18:13 Reageer met quote

mijn vraag is waar is uw zoontje besneden?bij een kliniek of een ziekenhuis.de foto die u geplaats had is verwijderd door de modurator.
Index > Urologie > Besnijdenis baby: te veel huid weggenomen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring