Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > net besneden man54
Auteur Onderwerp: net besneden man54
toon61
BerichtGeplaatst: 23-09-2015 12:48 Reageer met quote

Na lang last te hebben gehad , het werkte niet meer zoals het moest , door twee jonge vrouwen geholpen.
Na de ingreep flink pijn , wat erg vlug afnam gelukkig ,
ik weet ook niet wat ik allemaal kan verwachten , daarom dit topic , ook voor mannen die het nog moeten ondergaan , dan hebben ze ook een idee van hoe en wat .
Het verbandje was er vlug vanaf gegaan , ik kreeg van de zuster een maandverband ingesmeerd met vaseline hahahah .
OOk kreeg ik oogzalf mee voor de eikel in te smeren , en vet te houden , maar naar mijn inziens kan je ook gewwon vaseline pakken .
Ik hoop dat ik er iemand een plezier mee doe om het van dag tot dag bij te houden , want het viel me op dat het nergens te volgens was , en zeker niet voor een oudere man
toon61
BerichtGeplaatst: 24-09-2015 8:06 Reageer met quote

De eerste dag wat gevoelig en raar , de eikel ligt bloot , dat voelt raar aan , maar je went er vlug aan moet ik zeggen .
De nacht redelijk doorstaan , we een keer verband moeten wisselen , omdat het wat vuil was , nu word het al bijna niet meer vuil .
Vannacht eruit gemoeten om gaan te plassen , dat voorkomt schijnbaar een ochtend erectie , ik heb gemerkt dat dat niet 100% werkt .
Je kan het makkelijk hebben hoor , niet bang zijn dat het erg pijn doet , want dat doet het niet .
Straks na een dag lekker onder de douche , niet met zeep wassen , droog deppen , en dat is het .
WEl ziet het er goed dik uit en blauw , maar het valt eigenlijk ook mee , alles bij alles valt het nun erg mee .
toon61
BerichtGeplaatst: 28-09-2015 16:32 Reageer met quote

nu 5 dagen verder , en het is meegevallen , bijna geen pijn meer hoor , pijn is een groot woord eigenlijk , het is meer gevoelig , zeker de eikel , dat is toch wel even wennen .
Maar verder geen bloed of iets anders meer , gewoon wassen en na het wassen wat zalf erop , en broek aan .
Ik keek er erg tegenop , maat achteraf valt het erg mee , ik zou het iedereen aan raden als het moet gebeuren
satopex
BerichtGeplaatst: 04-10-2015 19:04 Reageer met quote

wat bedoel toon61 het werkte niet goed?had je soms problemen met je voorhuid of penis. Rolling Eyes
toon61
BerichtGeplaatst: 05-10-2015 7:45 Reageer met quote

satopex , ja dat bedoelde ik dat de voorhuid niet meer over de eikel kon , het was zo strak dat hij bijna af knelde , en het deed flink zeer , dan werkt het natuurlijk niet meer naar behoren .
Ik kreeg daar langzaam last van , eerst een klein beetje , ik bedoel dat de voorhuid zeer ging doen , en dat breide zich redelijk vlug uit .
Toen duurde het nog even voor ik naar de dokter ging , je moet wel natuurlijk , het is niet de makkelijkste plek waarvoor je naar de dokter gaat .
toon61
BerichtGeplaatst: 05-10-2015 7:48 Reageer met quote

nu meer als een week verder , de hechtingen zitten er nog in , ik ben benieuwd wanneer die eruit gaan , ik heb totaal geen pijn meer , ook niet bij een erectie , die krijg je regenmatig natuurlijk .
Ik zou het zo weer doen , alleen een raar gevoel aan de eikel ,maar dat gaag ook weer over
satopex
BerichtGeplaatst: 05-10-2015 21:31 Reageer met quote

toon 65 ik ben 4x herbesneden om reden dat ik het strak mogelijk wou hebben.van al die besnijdenissn heb ik niets gevoeld. de eerste dat ik besneden ben was ik 48 jaar en de laatste keer was 4 jaar geleden.mijn penis is zo strak besneden dat als hij slap is de eikel volledig ontbloot is.ik vind het ook een prettig gevoel een ontblote eikel te voelen.aftrekken is ook geen enkel probleem (welke man doet het niet?)als ik het weer zou moeten doen dee ik het meteen.nog een opmerking na een half jaar zie je het resultaat.waarom ik mij heb laten besnijden?ik had heel erg last van smegma voorming.als je nog vragen heeft stel ze maar ik heb erg veel ervarvaring in besnijden. Laughing
toon61
BerichtGeplaatst: 05-10-2015 21:41 Reageer met quote

nou ik heb nooit nergens last van gehad , niks geen smegma , nooit last gehad , altijd lekker schoon, alleen dat de voorhuid zeer ging doen , en heel strak werd , dan kan je er niks meer mee , het werkte voor geen meter meer .
Het lijkt trouwens nu net of hij langen geworden is Very Happy
toon61
BerichtGeplaatst: 05-10-2015 21:43 Reageer met quote

Ik wil ook wel van die hechtingen af moet ik zeggen , hoe lang duurt dat , dat die eruit zijn , dat is het enigste wat ik klote vind , maar ik zou het zo weer doen .
satopex
BerichtGeplaatst: 05-10-2015 21:58 Reageer met quote

bij mijn waren de hechtingen na 2 weken eruit,alleen vond ik het moeilijk dat ik 3 weken geen seks of mocht hebben.maar daar ben ik ook wel over gekomen al was dit erg moeilijk als je mijn besneden penis wil zien ga dan naar www.dokter.nl en kijk "na een besnijdenis'" en kijk op kolom nr. 8 daar zie mijn strak besneden penis. Very Happy geef even een berichtje als de foto heeft gevonden.
satopex
BerichtGeplaatst: 06-10-2015 10:53 Reageer met quote

nog een berichtje er achter aan toon61,als naar de site gaat van www.dokter.nl moet naar het forum penis&testikels en zoeken na een besnijdenis,als je het gevonden heeft zoeken op kolom nr. 8 daar staat de foto van mijn besneden penis.
Index > Urologie > net besneden man54
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring