Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Pijn borstbeen
Auteur Onderwerp: Pijn borstbeen
itslauraa93
BerichtGeplaatst: 14-09-2015 19:50 Reageer met quote

Hallo, ik heb al een tijd last van erge steken bij mijn borstbeen (midden,onder). Ik krijg het vooral als ik denk honger te hebben. Ik eet normaal, en zou ook niet snel honger moeten krijgen na een goed ontbijt. Als ik eenmaal de pijn heb lijkt het wel alsof er ook veel lucht vastzit rond dezelfde plek. Ik heb erg last van winderigheid als ik pijn heb. Zomaar uit het niets. Ik heb een normale stoelgang, ga elke dag wel naar de wc.

Normaal doe ik er niet moeilijk over omdat het soms voorkomt, maar niet elke dag. Vandaag was het toch zo erg. Vooral als ik zit doet het het meeste pijn. Helemaal als ik een beetje voorover leun. Zodra ik gegeten heb wordt het heel langzaamaan minder. Maar dat duurt nog best lang en de steken doen op dat moment nog net zo pijn als dat het begon.

Dit is toch geen gewone hongerpijn? Zeker niet als je gewoon goed eet de hele dag? De winderigheid is ook zo erg. Het lijkt net alsof je in een vliegtuig zit en het gewoon moet loslaten omdat je anders zo buikpijn krijg.
Als ik het in hou wordt de pijn nog eens 2x zo erg.

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 16-09-2015 0:20 Reageer met quote

Hallo Laura,
Ik zou met deze klacht naar de huisarts gaan, mogelijk heeft 't met je maag te maken...
Groetjes, Musje.
Index > Gezondheidszorg > Pijn borstbeen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring