Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Pijn bij anale sex na aambeien
Auteur Onderwerp: Pijn bij anale sex na aambeien
StudentMetVraag
BerichtGeplaatst: 13-09-2015 17:23 Reageer met quote

Zo, even mijn verhaal Smile

Ik ben homo, 21j. Al enkele jaren ben ik ontvangende partij bij anale sex. Hiermee had ik nooit een probleem. Enkele maanden geleden kreeg ik last van aambeien. De dokter schreef me pilletjes voor, ik veranderde m'n dieet, en alle klachten verdwenen redelijk snel. Logischerwijs had ik gedurende deze periode (ong 2 maand) geen anale sex.

Nu alles opgelost was, probeerde ik onlangs weer anale sex te hebben. Vanaf het eerste moment echter kreeg ik erge pijn rond m'n sluitspier. Zelfs een vinger krijg ik er niet meer in. Ik ben ondertussen 2x geneukt geweest, maar echt comfortabel was die sex niet en telkens was er wat bloedverlies. Vreemde is dat wanneer ik gewoon naar het toilet ga (de omgekeerde richting dus Wink, er geen enkel probleem is.

Ik begrijp dus niet wat hier het probleem is. Vroeger was ik een erg getalenteerde bottom, en kon ik zelfs een vuist aan. Nu lukt zelfs een vinger niet meer.

Kan het zijn dat de aambeien nog niet voldoende genezen zijn? Of is m'n sluitspier door het langere tijd niet hebben van anale sex 'ontwend' aan het ontspannen op commando? Of zijn het de pilletjes (die volgens de dokter m'n darmwand zouden dikker en sterker maken) die voor een verandering van de situatie daar beneden gezorgd hebben, en anale sex moeilijker maken?

Graag jullie idee├źn en ervaringen Smile
Bedankt!
Esmae33
BerichtGeplaatst: 24-10-2015 20:23 Reageer met quote

Denk dat het inderdaad te maken heeft met medicatie en onvoldoende herstel. Aambeien kunnen vrij inwendig zitten. Hopelijk is je probleem inmiddels opgelost. Anders gaat t seksleven er ook aan.
Index > Seksuologie > Pijn bij anale sex na aambeien
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring