Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > gevoel van druk in hoofd
Auteur Onderwerp: gevoel van druk in hoofd
kylie86
BerichtGeplaatst: 26-08-2015 21:40 Reageer met quote

ik heb af en toe maar steeds vaker gevoel van druk in mijn hoofd
en vaker hoofd pijn
ruis zicht is dagelijks ook al heb ik geen hoofdpijn ook ruis zicht,
als ik er stekende pijn in mijn hoofd heb dan na ongeveer 20 minuten gaat mijn linker kan van mijn gezicht en hand gevoelloos soms verlammend gevoel dat ik zelfs spullen laat vallen en handen trillen soms ook.
vaker duizelig.
ik heb er ongeveer 3 jaar last van vorig jaar ging ik naar de dokter die zei neem een parasietemol en gaat vanzelf wel over, dit jaar nog last maar heb er vaker en meer last van had ook een aantal keer strakke pijn in ribbekast en sommigedagen voor een paar uur mijn spraak was niet versta baar en ik vergat dingen die je eigelijk nooit zou kunnen vergeten dus ik besloot dit jaar weer te gaan maar deze jaar had ze bloed geprikt maar kon niks vinden weten jullie hoe ik het weg kan krijgen ?
okedan
BerichtGeplaatst: 27-08-2015 18:02 Reageer met quote

Ik weet niet hoe oud je bent,29? Ik zou als ik jou was terug ermee naar de huisarts gaan. Klinkt een beetje als een TIA of misschien een soort epilepsie aanval maar goed, een arts kan dit natuurlijk alleen officieel beoordelen en verder onderzoek verrichten. Sterkte er mee elk geval!
Index > Gezondheidszorg > gevoel van druk in hoofd
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring