Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Voel me niet goed, help
Auteur Onderwerp: Voel me niet goed, help
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 14:29 Reageer met quote

Hoi, ik ben een jongen van 16 jaar, net een 5 dagen verkouden geweest, tijdens deze verkouddheid had ik de eerste 2 dagen ook soms een beetje koorts en de hele tojd kortademigheid en dat mn keel piept als ik adem mijn neus zat ook verstopt en heb de laatste twee dagen alleen nog maar een vastzittende slijm hoest gehad. Had de eerste 2 dagen ook diaree
Nu de 6e dag en ik kreeg een beetje spierpijn, daarna had ik nog geblowd toen voelde ik direct dat mn oor warm was, dus meet mn temperatuur van mn linkeroor 25,0-26,3, daarna van rechts 26,3-27,5 daarna deed ik hem in mijn anus 28,1-28,4 onder de tong 26,3-26,6, dit allemaal met een oorthermometer, mijn lymfeklieren zijn ook opgezet, dat weet ik bijna zeker. Gisteravond had ik ook mn hand opengeslagen tegen een muur, het valt wel mee, gwn huid eraf op mn knokkels maar niet veel rode bloed korstjes. Ben maar ff in bed gaan liggen want dit is echt kut als je stoned bent. Ik schrijf dit terwijl ik stoned ben. Ohja, en had ook geblowd op een (vrij) lichte maag, alleen een klein pakje noodels in de ochtend. En een klein bolletje nutella 2 uur daarna, had 5 uur daarna geblowd! Voel me ook beetje grieperig, maar ben bang dat dit allemaal komt door de wiet!! Ik had namelijk vandaag voor het eerst in 8 dagen best veel gedaan. En als ik heb gegeten word ik een beetje misselijk. Maar dat trekt langzamerhand steeds weg


Update:
De spierpijn is vandaag een stuk minder. Bijna geen last van. Heb t wel erg warm. Maar ik vertrouw die oorthermometer niet dus weten jullie een andere maniet om te checken ofnik koorts heb? Ik voel me niet echt lamlendig, alleen een beetje moe. Maar heb ook wel een beetje een kater (lichtelijk) heb ook last van diarree. En mijn spijsvertering lijkt niet goed te werken. Ik had gisteravond om 6 uur champignons gegeten, ik zag een paar plakjes champignons tussen de diarree zitten. Ben ook 2 kilo afgevallen, maar weet niet of dit in deze periode is gebeurd want woog 1,5 maand geleden zowiezo nog 81 kg. Maar ben ook sinds 6 dagen geleden pas terug van een weekje op een camping logeren. Daar heb ik niet echt goed gegeten tot nagenoeg niks, veel chips. Noodel soepjes enzo... Beetje dat soort eten. (Niks gezonds dus)

Alvast bedankt, A.
Koettie
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 14:59 Reageer met quote

Klinkt gewoon als een virusje. Dan is je lichaam al van slag en als je dan gaat blowen en drinken, tja. Gewoon uitzieken. Snap niet waarom je je zoveel zorgen maakt.
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 16:35 Reageer met quote

Thanks, denk het ook, maak me meer zorgen omdat ik vanaf morgen een hele drukke agenda heb. En wil graag beter zijn dan En heb nooit deze symptomen allemaal tegelijk gehad. Ben erbij vergeten te vermelden dat ik sinds 6 dagen geleden toen de "verkoudheid" begon enorme last van zweethanden. Maar ik vind dit virusje wel erg lang duren. En heb sinds gisteren weer dezelfde symptomen als de eerste 2 dagen, afgezien van de spierpijn. Ook bedacht ik me vandaag dat de spierpijn in mn armen waarschijnlijk gewoon van het slaan tegen de muur uit woede is!

Ik heb nog een vraagje, over die thermometer, ik vind het zo apart dat ie bij mn oren een andere temperatuur aangeeft als in m'n anus. Dat mijn oorhtermometer waarschijnlijk niet correct is snap ik, maar dan hoort ie bij rectaal gebruik toch ongeveer de zelfde waarden moeten geven als in mijn oor?

Sorry dat ik zo veel doorvraag.
Wil niet teveel van uw tijd in beslag.

Alvast bedankt! A
Koettie
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 17:31 Reageer met quote

Ja, als je slecht eet en blowt is het toch niet raar dat het lang duurt? En waarom temperatuur je, dat is toch niet zo belangrijk. Rustig aan doen, veel water en op tijd naar bed.
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 19:03 Reageer met quote

Thanks, maar nu maak ik me hele erge zorgen, voel net een grote pijnloze bult aan mijn linker teelbal, zet er zegmaar aan vast, het is een zachte bult van ongeveer 2 cm doorsnede. Volgensmij op het pund waar de balzak aan dat draadje vast zit maar dat weet ik niet zeker!!!!!!!! Ik ben nu heel bang en wacht op uw reactie. Dankuwel en sorry dat ik zo stress
Koettie
BerichtGeplaatst: 22-08-2015 20:37 Reageer met quote

Klinkt als je bijbal.
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 23-08-2015 2:56 Reageer met quote

Zo groot? Nooit gehad, rechts heb ik het niet
Suzuki
BerichtGeplaatst: 23-08-2015 9:55 Reageer met quote

Als je zo ongerust bent dan maak je gewoon morgen een afspraak bij de huisarts. Heb je geen ouders waarbij je met je zorgen terecht kunt?
Misschien een goed moment om je levensstijl eens onder de loep te nemen. Je bent nog zo jong, hebt de toekomst voor je liggen.
Index > Gezondheidszorg > Voel me niet goed, help
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring