Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Witte blijvende plekjes in keel en een schor gevoel.
Auteur Onderwerp: Witte blijvende plekjes in keel en een schor gevoel.
supernova113
BerichtGeplaatst: 16-08-2015 16:45 Reageer met quote

Hallo, ik stel mezelf voor: Ik ben Sammy 35 jaar ik ben ben invalide wegens depressies en angsten. Ik neem seroqeul, temestas (als het nodig is) en een halve traxenne voor het slapen.

Deze dingen meld ik er even bij omdat het eventueel een rol kunnen spelen van mijn probleem.

Paar jaar geleden had ik vaak last van terug kerende keelontstekingen maar dat is stilaan weg gegaan maar ik heb nu wel haast altijd witte vlekjes in de keel, je ziet ze als ik mijn mond open doe maar ze zien er niet ernstig uit.

Regelmatig krijg ik zeer lichte griepsymptomen maar daar stopt het dan bij. zo leef ik nu al een hele tijd al paar jaar. Ik heb vele tesen laten doen, paar maal bloed laten trekken, pilletjes tegen maagzuur neem ik, allergie test en k.n.o.bij 2 verschillende ziekenhuizen urine en stoelgang laten controleren, ook van sport centrum veranderd omdat de vorige ferm wat airco hadden opstaan en zeer vuil of onhygienisch was.

Het enige waar de arts nog op kan komen is eventueel de ziekte van chronn omdat ik ook aften en mondhoek zweertjes krijg. Uitenlijk word ik meer depresief dan ik al was.

Ik drink 2 maal per week alcohol waar ik vanille sigaartjes bij rook, dokter heeft geadviseerd om te stoppen ├╣et roken en ik ben nu momenteel zover dat ik haast niks meer gerookt heb. Binnekort stop ik helemaal.

Verder sport ik 3 maal per week nogal intensief van kracht trainingen tot interval en cardio omdat ik van de seroqeul goed was bijgekomen 13 jaar geleden.

Ik eet gevarieerd en haal zeer zelden afhaal maaltijden. Al mijn bloedwaardes zijn in orde ze kunnen gewoon niets vinden.

Herkend iemand dit probleem? ik snap het niet meer en ben het beu.er is altijd wel een gevoel van schorre keel tot soms heel erg lichte keelpijn.

Groetjes sammy.
supernova113
BerichtGeplaatst: 16-08-2015 16:49 Reageer met quote

Sorry ik vergat er bij te melden dat ik soms ook wat last aan mijn luchtwegen lijk te hebben, wat beetje druk op bovenborst bij diep inademen.

Groetjes sammy.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Witte blijvende plekjes in keel en een schor gevoel.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring