Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Man zonder testosteron
Auteur Onderwerp: Man zonder testosteron
Dolfijn1984
BerichtGeplaatst: 15-08-2015 21:00 Reageer met quote

Hallo, ik ben nieuw hier en vind het doodeng om m'n verhaal te doen. Ik heb al tien jaar een relatie met m'n vriend, we verschillen 9 jaar van elkaar.
Nu hadden we in het begin weleens sex, maar ik dacht vaak nou dat was het dan weer. Later lukte het vanaf m'n vriend z'n kant niet meer. Ik deed vaak nog wel een poging om her wat spannend te maken, maar dit hielp ook niets.
Nu we tien jaar verder zijn en leven als broer en zus, en vaak ruzie hadden of er ander in het spel was en of dat io niet goed genoeg was. Kwam het hoge woord eruit ik wil wel maar het lukt niet.
Nu zijn we een jaar verder en na talloze onderzoeken in het ziekenhuis blijkt dat m'n man helemaal geen testosteron heeft. In september krijgen we de uitslag over de behandeling, als er in de hypofyse Iers niet goed zit volgt er waarschijnlijk nog scan met operatie, wordt de testosteron in de balzak niet aangemaakt. Dan wordt medische testosteron toegediend doormiddel van injecties.
Nu is m'n probleem wanneer ze met de behandeling gaan beginnen, zou dit betekenen dat we weer sexueel actief met elkaar gaan worden, alleen ik lig hier vreselijk van wakker het is zo lang geleden samen ik brn gewoon bang dat ik straks misschien niet goed genoeg meer ben, we houden vreselijk veel van elkaar.
Maar door alle jaren heen heb ik gevoel dat we op dat stuk complete vreemden van elkaar zijn.
Het gaat zo'n beetje voelen als de eerste keer en dat is toch best spannend na tien jaar samen.
Zijn er mensen van jullie die hier ervaring mee hebben.
Bedankt alvast😊
Index > Seksuologie > Man zonder testosteron
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring