Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Teratoom
Auteur Onderwerp: Teratoom
zonnetje1
BerichtGeplaatst: 12-08-2015 11:17 Reageer met quote

Hallo ik ben een meisje van 19 jaar oud. Morgenochtend wordt ik geopereerd via een open buik operatie.

Op 11-jarige leeftijd is er bij mij een Teratoom ontdekt van 11 bij 13 cm. Deze Teratoom moest operatief verwijderd worden hierbij is 1 eierstok verwijderd. Nu 8 jaar later is er opnieuw een Teratoom aangetroffen. Hier ben ik in februari achter gekomen. Ik ging naar het ziekenhuis ivm contactbloedingen vervolgens kreeg ik het nieuws te horen dat ik opnieuw een Teratoom had, op dat moment kon ik wel door de grond zakken. Na verschillende onderzoeken blijkt de Teratoom alweer 8 bij 7 cm groot te zijn, dit keer zit de Teratoom vast aan mijn andere en dus ook enige eierstok. Ik maak me behoorlijk zorgen, de artsen hebben aangegeven dat ze moeilijk kunnen zien wat er nog van de eierstok over is en wat ze nog kunnen redden.

Ik ben slechts 19 jaar oud en maak me behoorlijk zorgen, omdat ik later toch graag eigen kinderen wil. Ik kan er moeilijk over praten in mijn omgeving vandaar dat ik mijn verhaal hier deel.
Index > Kanker > Teratoom
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring