Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Iemand die ervaring heeft met een operatie aan het toompje?
Auteur Onderwerp: Iemand die ervaring heeft met een operatie aan het toompje?
methodologie
BerichtGeplaatst: 02-07-2015 19:11 Reageer met quote

Hoi,


Ik denk dat mijn toompje te kort is om zonder klachten seks te kunnen hebben. Ik ben nu 23 jaar en heb geen vriendin, maar merk de laatste tijd dat ik daar steeds meer aan toe ben. Als ik prettige seks zou willen hebben, denk ik nu niet dat dat nu zou kunnen. Overigens heb ik eerder nog geen relatie gehad, en dus ook geen seks.

Ik heb een (vrije) lange voorhuid: als mijn penis in stijve toestand is, zit mijn voorhuid nog bijna volledig over de eikel. Als ik de voorhuid naar achter schuif, kan deze net over de eikel (een beetje opgerold). Als ik dan verder probeer te trekken, doet dat pijn

Nu kan ik naar de huisarts gaan, maar in mijn praktijk zijn momenteel alleen maar (jonge) vrouwelijke huisartsen aanwezig. Nu heb ik geen gigantische schaamte, maar ik vind dit toch wel echt een obstakel.

Ik ben benieuwd of iemand (een man) ervaring heeft met een operatie aan het toompje en hoeveel pijn/stress/genezingstijd/anonimiteit (anoniem maken van afspraak, kunnen lopen zonder dat iemand zegt "wat is er met jou?") dit opleverde.

Heeft iemand ervaring? Ook andere nuttige tips zijn welkom! Very Happy
Index > Seksuologie > Iemand die ervaring heeft met een operatie aan het toompje?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring