Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Draaiduizelingen, vermoeidheid, nekpijn, oor poppingen, ...
Auteur Onderwerp: Draaiduizelingen, vermoeidheid, nekpijn, oor poppingen, ...
Edmunt
BerichtGeplaatst: 23-06-2015 13:18 Reageer met quote

Ik ben een jongeman van 27 die al geruime tijd kampt met gezondeheidsklachten.

Samenvatting:

Extreme vermoeidheid, draaiduizelingen, oorpoppingen, chronische sinussitis, ijzige kou, krakende nek die geregeld zeer doet en af en toe eens blokkeerd.

Sinds kort ook kniepijn(kan ik wegkrijgen met veel vitamine D, maar komt terug eenmaal ik ermee stop) en trillende spieren(kan ik wegkrijgen met b-12, maar komt terug zodra ik ermee stop).Ik heb er soms weken geen last van en dan komt het gewoon terug.
Ik vermoed dat de eerste klachten in de zomer van 2009 tot uiting kwamen.

-Het is begonnen toen ik van de 1 op de andere dag geen Cola meer binnen kreeg. Iets wat ik daar voordien elke dag dronk. Had eigenlijk een kleine verslaving. Op zich was dit goed. Nu dronk ik water in plaats van Cola.

-Enkele maanden later begon mijn lipido af te nemen. Tot dan had ik een zeer hoog lipido.

-2 jaar later, in het najaar van 2011 ben ik opgestaan met draaiduizelingen. Ik deed mijn ogen open en mijn hele kamer draaide. Ik lag nog volledig plat. Het is niet hetzelfde gevoel als te snel recht komen. Het had eerder een gevoel van op een draaimolen te zitten die van rechts naar links gaat. Dit duurde misschien 10 sec.. Daarna nam het af en ben ik onmiddellijk suiker beginnen drinken. Na een paar uur leek er alsof er niks gebeurd was. Mijn eerste gedachte was griep of de kleren die ik te drogen had gelegd op de verwarming het hadden veroorzaakt.

-In de weken daarna merkte ik nogal wat oorpoppingen. Precies morsecode. Dacht eerst dat dit oorschade was. Ik heb een beetje oogschade (glasvocht) Dus ik dacht van ja, ze kunnen er toch niks aan doen. Later bleek het geen gehoorschade te zijn.

-Enkele maanden later, opnieuw, exact het zelfde. Bij het wakker worden, draaiduizelingen.

-Het voorjaar van 2012 verloopt zonder al te veel problemen. Ik merk wel wat problemen met mijn sinussen. Mijn tanden deden zeer. Mijn tandarts schreef het toe aan een tand die ze had ontzenuwt en ik niet optijd was terug gekomen voor de 2de fase. Ik had ook meer trek ik suiker.

-In juli 2012 zat ik op de Thalys, uit het niks kreeg ik draaiduizelingen. Duurde misschien 10 sec.. Ik nam een onmiddellijk suiker in.

-Eind november 2012 kampte ben ik opgestaan met extreme vermoeidheid. Ik kon nauwelijks uit bed. Terwijl ik wel 8 uur geslapen had. Ik had geen heftige draaiduizelingen, maar in de loop van dag werd het mij duidelijk dat ik lichte, maar constante, 24/24, draaiduizelingen had. Tot op vandaag heb ik die nog.

-De dagen die erop volgde kreeg ik zware sinussitis. Heel mijn kaak deed zeer. Zeker van warme omgevingen naar koude omgevingen. Ik had geen hoofdpijn. Enkele maanden later verdween dit.

-Ik heb eveneens smaak- en geurverlies. Tot op vandaag nog altijd zo.

- Sinds eind 2012 krijg ik geregeld aanvallen van draaiduizelingen, chronisch vermoeid. Een vermoeidheid die nooit meer is weggegaan. Ik kan tot 12 uur per dag slapen.

-In mei 2013 een hevige aanval gehad op een trein. Dit ging gepaard met groen snot. Ik kon met moeite nog wandelen. Ik was precies dronken.De ijzige kou en de chronische sinussitis is weggegaan met Zinnat en Medrol, maar kwam terug bij de eerste verkoudheid.

Ik merk ook als ik aan niks denk. Gewoon voor mij uitstaar, de draaiduizelingen en oorpoppingen afnemen. Wat moet ik hier nu van maken? Op de MRI scan van de hersenen is niks abnormaal te zien.
ps
BerichtGeplaatst: 18-07-2015 16:16 Reageer met quote

Hoi Edmunt,

Ben je al eens bij een KNO-arts geweest om te kijken of het iets met je evenwichtsorgaan te maken heeft?
Index > Neurologie > Draaiduizelingen, vermoeidheid, nekpijn, oor poppingen, ...
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring