Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Doodsbang voor hiv na risicocontact
Auteur Onderwerp: Doodsbang voor hiv na risicocontact
Anoniem2585
BerichtGeplaatst: 19-06-2015 0:00 Reageer met quote

Iets meer dan twee weken geleden heb ik afgesproken met een oud collega die ik leuk vind en heb ik hem onveilig gepijpt. Nu ben ik bang dat ik risico op hiv heb gelopen, omdat ik vlak daarna meteen eigenlijk al klachten kreeg. Mijn relatie is net een half jaartje uit omdat ik niets serieus wilde voorlopig, ben ik akkoord gegaan met een seksdate met een oud collega van me. Nu hebben we elkaar zeker iets meer dan 3 jaar niet gezien dus veel weet ik eigenlijk niet van die jongen alleen dat hij niet zo van de relaties is en wisselende contacten heeft, maar zelf zegt niet zoveel wisselende maar meer vaste sekspartners te hebben en ook van safe sex is. Ik weet niet of hij de waarheid spreekt.

Nu heb ik met hem afgesproken maar vertelde hij me ineens geen condooms te hebben en dat ze in een ander jaszak zaten die avond die hij ergens anders had liggen. Later op whatsapp heeft hij me laten weten dat hij onveilig met mij wilde doen, omdat ik daar zo veilig over deed en hem vertrouwen gaf dat het wel veilig zat met mij. Ik weet niet wat ik moet denken, maar het volgende is dus gebeurd tijdens dat avondje…

Tijdens de date had ik alcohol op en heb die jongen daarna onveilig gepijpt, maar ik geloof geen sperma in mijn mond te hebben gekregen. Voorvocht misschien wel. Wel heeft de tandarts gisteren bevestigd dat ik tandvleesontsteking heb en die avond lag mijn vulling eruit tot aan tandvlees toe bij die tand. Tand was paar dagen voor de date afgebroken. Volgens een huisarts zit er een wondje/rotte tand en is het geen bloedend wondje. Die tand moet uiteindelijk getrokken worden. Ik heb slechte mondhygiene, slechte tanden en geloof ook ontstoken tandvlees op meerdere plekken maar niet bloedend of pijnlijk. Ik heb ook zo'n 3x diep gepijpt maar niet echt met hard stoten en kwam niet helemaal tegen achterkant van mijn keel…dus was niet echt deepthroat voor mijn gevoel. Ik vraag me af hoe reeel risico dan is. Ik heb een hiv consulent van Slotervaart Ziekenhuis gesproken en die zei meteen dat risico 0% is en weer een ander huisarts en hivconsulent van het ziekenhuis in mijn woonomgeving zei dat kans 1% is. 

Ook mijn eigen huisarts zei dat ik me geen zorgen hoef te maken, kans is zo klein volgens hem. En SOAaids.nl zegt dat ik ook helemaal geen risico voor hiv heb gelopen maar wel andere soa ongeacht mijn mondhygiëne.

Nu zijn er ook andere dingen gebeurd…zo zat mijn date eerst aan zijn eigen penis even met babyolie op zijn handen en zat toen met dezelfde vingers aan mijn vagina en is even zelfs bij mij naar binnen geweest met zijn vingers. Daar zat geloof ik echt maar een paar seconden tussen. Nu weet ik dat hiv niet kan leven in zuurstof en de een zegt dat vrijwel direct niet besmettelijk is en ander zegt dat dat weer paar minuten duurt. Volgende dag begon het wel meteen te jeuken, misschien door de babyolie dat ik daar gevoelig voor ben en had ik even iets wat leek op waterige, roze (?) afscheiding. Was heel even en daarna niet meer.

Ook wilde hij mij onveilig neuken en hij zat al bovenop me en wilde bij me naar binnen gaan maar ik hield hem tegen. Ik hield mijn hand voor de vaginaopening dus denk niet dat hij binnen geweest is maar hij duwde eerst wel tegen de opening aan en ik hield hem tegen. Mocht er sperma/voorvocht, dat was nadat hij was klaargekomen, hebben gezeten….hoe groot is besmettingsrisico mocht hij hiv hebben? Maak ik me zorgen om niks? Of heb ik enig risico gelopen?

Wel is zo dat ik ineens allerlei klachten heb. Meteen 2 dagen erna kwamen de eerste symptomen en had ik al opgezette/pijnlijke amandelen/klieren en leek ik bultjes op achterkant van mijn tong te zien/opgezette smaakpapillen en zit er een wit bultje achterin mijn mond. Verder had ik meerdere dagen last van een stijve nek.

De klieren houden al 2 weken aan in mijn keel op sommige momenten lijken ze geen pijn te doen en andere momenten weer wel en soms lijken ze opgezet en soms weer niet. Sinds paar dagen leek ik ook even iets in mijn lies en oksel te voelen. Bij mijn liezen en oksels voel ik lichte pijn/spanning. Voelt als spierpijn of voel er iets zitten bij bewegen maar weet niet of het opgezette klieren zijn. Ik ben 2 dagen erg licht in mijn hoofd geweest/verdoofd gevoel/lichte high. Mijn menstruatie was ook beetje ontregeld…begon met bruin bloedverlies terwijl ik dat normaal nooit heb en was behoorlijk heftig de eerste dagen. 4 dagen lang ben ik bezweet wakker geworden en 1 dag voelde ik me licht ziekjes beetje warm/koud en dat was tegen de avond weer over, had ook meteen een licht drukkend gevoel op mijn borst. Voelde als kortademigheid (?) Kan ook door paniek/stress en spanning zijn. Verder heb ik enkele puistjes op mijn borst gekregen stuk of 4 die er niet zaten…Koorts heb ik geloof ik niet (heb niets in huis om dat te meten) maar wel pijnlijke gewrichten bij mijn knieeen en voel me soms beetje verzwakt. Gisteren moest ik rennen om een tandartsafspraak te halen en na een stukje werd ik duizelig en begon alles te draaien. En heb nog steeds een pijnlijk/ongemakkelijk gevoel bij liezen en oksels en spierpijn.En nu ook weer pijnlijke klieren/amandelen. Ook heb ik nog overal spierpijn bij mijn armen, ellebogen, bovenbenen, bij liezen, oksels en rug.

Ik maak me zorgen wat het zou kunnen zijn. Zou dit de ziekte van Pfeiffer kunnen zijn? Ik heb namelijk ook gezoend met die jongen en hij gaf aan zich laatste tijd erg moe te voelen en nergens zin in te hebben. Of toch een soa/hiv? Moeheid is ook een symptoom van hiv. Of is mijn lichaam en weerstand verzwakt door de stress? Ik lig al 2 weken depressief in bed en kan moeilijk functioneren. Ik heb over het algemeen een slechte levenstijl, leef niet gezond, maar sinds 4 dagen zit ik drastisch aan de vitaminepillen, eet ik ineens salades en fruit en drink ik elke dag een glas versgeperste citroensap om mijn immuunsysteem sterk te houden.

Waar ik me ook zorgen over maak is dat ik die jongen vroeg zich te testen, vanwege mijn klachten die ineens op komen zetten. Hij zei volgende maand en zei daarna dat het moest gebeuren. Ik vroeg wat hij daarmee bedoelde en hij antwoorde dat hij denkt een soa te hebben, misschien aids. Dat waren zijn woorden.

Ik vroeg hem waarom hij daar nu pas mee komt en hij zei dat hij wil dat ik het ook heb en toen ik al in paniek raakte, zei hij me dat hij een grapje maakte omdat ik volgens hem zo snel in paniek raak bij alles. Ik weet niet wat ik daar van moet denken.

Nu vraag ik me af of hij wel zo gezond eruit zag. Ik maak mezelf gek met gedachten en ga alles analyseren.

Hij zegt in maart te hebben getest en niets te hebben. Nu zijn dat alleen maar woorden en weet ik de waarheid niet. Maak ik me onnodig zorgen of lijk ik toch wel iets te hebben opgelopen? Ik ben toch bang voor hiv nu.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Doodsbang voor hiv na risicocontact
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring