Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Soa vraag,
Auteur Onderwerp: Soa vraag,
Damien17
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 16:04 Reageer met quote

Hallo iedereen die de moeite neemt dit te lezen en mij misschien advies wil geven.
Ik heb een soa test gedaan en heb vorige week gelukkig een negatieve uitslag gekregen.
Maar nu heb ik een klein probleempje, ik ben na een lange dronken zaterdag avond met een meisje mee maar huis gegaan en ik heb toen anale seks gehad zonder condoom, het was een one night stand en het meisje vertelde me dat het gewoon kon omdat zij geen soa heeft en ik door mn soa test ook weet dat ik er geen heb. Maar ik ben nu toch bang dat ik er iets aan over heb gehouden we hebben geen condoom gebruikt maar wel veel
Glijmiddel en ik schaam me om weer de huisarts te bellen.. Heeft iemand advies voor me of actie onder nemen nodig is? Ik heb nergens last van alleen maak ik me er zorgen om. En is er anders een mogelijkheid dat je Zithromax (de antibiotica ) online kunt bestellen zodat ik iig zekerheid heb dat ik er geen chlamidia aan overhoud? Ik hoop dat iemand me kan adviseren want krijg er buikpijn van 😳 vriendelijk dank!
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 17:07 Reageer met quote

Niets online kopen op medisch gebied.Beter is een telefoontje naar de NVSH of de Rutgers Stichting,waar ze alles op seksueel gebied gewend zijn en altijd goede raad geven.
Koettie
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 21:22 Reageer met quote

De rutger stichting bestaat niet meer. Toch terug naar je huisarts.. Waarom gebruikte je geen condoom?
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 22:34 Reageer met quote

Sorry,Koettie,ik neem direct aan dat je gelijk hebt,maar dan moeten ze wel nodig hun gegevens wijzigen,want via de telefoongids kreeg ik hun adres door Enfin,weer wat geleerd.Bedankt.
Koettie
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 23:21 Reageer met quote

Ze zijn samen gegaan met wat andere bedrijven. Je kon tot vorig jaar bij de GGD je gratis laten testen onder de 24 maar inmiddels ook niet meer zomaar. Jammer dat ze dat uit uit bezuinigd hebben.
peter4
BerichtGeplaatst: 30-05-2015 7:55 Reageer met quote

Hallo,Koettie,bedankt.Weer zo'n kortzichtige schijn-bezuinigingsmaatregel.Motto:Zo,weer wat bezuinigd,zonder te beseffen,dat de gevolgen heel wat meer gaan kosten en extra ellende gaan veroorzaken.Jammer,dat wij geen uitspraak hebben als:Penny wise but pound foolissh,Zou er nou echt geen deskundig advies meer beschikbaar zijn zonder meteen op kosten gejaagd te worden?Ik ga toch nog eens wat rondsnuffelen.
love123
BerichtGeplaatst: 31-05-2015 2:21 Reageer met quote

Hee damien17,

Ff bloedprikken bij het ziekenhuis of een test doen bij de ggd. Dan weet je of je het hebt.

Succes je kunt het!
Index > Seksuologie > Soa vraag,
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring