Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Pijn aan borsten, zwanger?
Auteur Onderwerp: Pijn aan borsten, zwanger?
meej
BerichtGeplaatst: 22-05-2015 4:38 Reageer met quote

Hoi,

Ik heb sinds 2 dagen pijn aan mijn borsten en het wordt erger. Lijkt of er harde schijven in zitten, pijn bij zacht drukken en ze voelen erg strak aan. Sinds een paar uur is de pijn heel licht zeurend continue en lijkt het ook meer naar mijn borstbeen en rug te trekken.

Ik slik de pil al jaren en ben het niet vergeten sinds laatste menstruatie. Overigens moet deze over een paar dagen beginnen, maar ik heb nooit last van pijnlijke borsten. Soms wel wat groter.

Ik las dat dit een teken kan zijn van zwangerschap. Heeft iemand hier ervaring mee? Heeft het nut om nu een zwangerschapstest te doen of moet ik hier mee wachten?
Koettie
BerichtGeplaatst: 22-05-2015 9:16 Reageer met quote

Als je de pil goed geslikt hebt is er geen reden om een test te doen.

Ik herken je klachten wel. Ik had ook schijven in m'n borst en alles deed zeer, kon enkel sporrbhs dragen en op m'n rug slapen. Heb een echo in het ziekenhuis m maken. Uitslag, mastopatie. Onschuldig maar idd pijnlijk.
Index > Zwangerschap > Pijn aan borsten, zwanger?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring