Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Herpes genitalien
Auteur Onderwerp: Herpes genitalien
Linda_03
BerichtGeplaatst: 19-05-2015 4:07 Reageer met quote

Hoi lotgenoten,

Ik heb sinds 3 jaar herpes genitaliën virus type 2.
Tot begin dit jaar had ik er ong 6x per jaar last van rondom mijn menstruatie cyclys, nooit heftige uitbraken gehad dat ik helemaal onder zat, maar helaas wel regelmatig terug kerend.
Nu ben ik sinds januari een andere pil gaan slikken en ben ik nu al voor de 8e keer aan de beurt. Het komt en gaat en dit zo om de 2 à 3 weken.
Ik heb en bloedonderzoek laten doen om na te gaan of mijn werstand slecht is, maar hieruit niks gevonden.
Ben radeloos aan het worden, want dit virus lijkt wel mijn leven te beheersen.
Heeft er iemand zo'n soortgelijke ervaring of tips waar dit door zou kunnen?
love123
BerichtGeplaatst: 16-07-2015 1:55 Reageer met quote

Hee ja ik heb het ook mega veel gehad en vooral voor ik ongesteld werd. Waarom echt geen idee. Mijn huisarts heeft me een hiv test laten doen daaruit kwam dat ik gelukkig in elk geval geen hiv heb. Maar ik gwn dikke vette pech heb en veel uitbraken van de herpes die al was geconstateerd op de huisartsen post dus niet door me eigen huisarts. Vandaar dat hij wilde dat ik een hiv test deed. Gelukkig geen hiv maar wel levenslang deze rot herpes maar ik heb die virusremmers die je krijgt tijdens een uitbraak gekregen voor dagelijks gebruik maar dan mag je er maar 1 op een dag ipv 2. De eerste 5dagen moest ik er 2 nemen want toen had ik een uitbraak en toen moest ik verder gaan met 1 op een dag. Sinds die tijd heb ik geen uitbraken meer hooguit een beetje jeuk. Maar geen echte bulten.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Herpes genitalien
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring