Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Witte vlekken op bruine huid gezicht en handen!!! :( HELP!!
Auteur Onderwerp: Witte vlekken op bruine huid gezicht en handen!!! :( HELP!!
paranoia68
BerichtGeplaatst: 07-05-2015 15:34 Reageer met quote

Ik heb al langer last van witte vlekken op handen en deze smeer ik in met een handcrème (vette). Maar nu krijg ik ze ook op mijn gezicht.
Tijdens het douchen gebruik ik een face gel. Na het douchen, als de huid nog een beetje vochtig is, gebruik ik voor mijn huid om insmeren met een bodylotion. Bij voorkeur hypo-allergeen (biothem aquapower) en speciaal voor de droge huid.
Maar dan gaat het nog niet weg! Duurt dat een tijdje of is het wat anders? HELP!!
PS ik ben Surinaams met donkere huid! Crying or Very sad
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:26 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder de meest uiteenlopende huid aandoeningen zoals eczeem, psoriasis, schimmels, droge huid ouderdomsvlekken en huidbeschadigingen. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
Index > Huidaandoeningen > Witte vlekken op bruine huid gezicht en handen!!! :( HELP!!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring