Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > vriendin heeft pijn bij seks.
Auteur Onderwerp: vriendin heeft pijn bij seks.
thomasjansen
BerichtGeplaatst: 25-04-2015 11:15 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik zal eerst me even een beetje voorstellen. Ik ben thomas 20 kaar en heb een vriendin van 18. We hebben nu 6 maanden en alles is perfect op 1 ding na en dat is dat ze pijn heeft bij de seks. Eerste maand dat we hadden deden we het gewoon maar ze liet steeds beter merken dat het wel erg pijn deed waardoor we vroeg tijdig moesten stoppen. Ik heb toen aangegeven dat ze even naar de dokter moest gaan. Dit heeft ze uiteraard ook gedaan.

In eerste instantie dacht de dokter aan een schimmelinfectie. Hiervoor kreeg ze zalf en moest het zo opgelost zijn. Echter was dit niet het geval waardoor we nog steeds met de pijn zaten. Toen werd ze door verwezen naar de gynecoloog . Deze dacht aan vaginisme. Dit is het ombewust aanspannen van de spier in de vagina. We kregen te horen dat het beter was om even geen seks te hebben. Hier heb ik me ook volledig bij neer gelegd en haar gesteunt . Echter soms wel tussen door seks gehad omdat we het niet kondennlaten. 1 keer in de 2 weken. Dit deed bij haar soms veel pijn en soms minder maar toch wou ze het omdat ze wou dat ik het fijn had. Dit is super lief van haar en zei ook dat ze het niet voor mij moest doen maar dit wou ze zelf. (Ze kon het zelf niet laten)

Toen 3 maanden later terug gegaan en toen heeft ze te horen gekregen dat er niks aan de hand was aan de vagina zelf. Dus het iets pyschigies kon zijn of aan de urinebuis . Nu heeft ze weer te horen gekregen dat ze 3 weken geen seks mag hebben.

Nu ben ik zelf een jongen met een hoog libido. En knaagt dit nogal aan me. Dit half jaar dacht ik steeds dat het wel goed ging komen en dan we over een tijdje samen fijn seks kunnen hebben maar begin hier steeds meer aan te twijfelen. Daarnaast zegt mijn vriendin dat ze me het liefst ook niet aftrekt of pijpt want dan krijgt ze zelf zin en is ze bang dat we het niet die 3 weken volhouden. Nu merk ik dat ik maar van haar afblijf en zelfs niet aanraak maar vind dit zelf echt een drama. Merk dat dit niet ten goede komt voor onze relatie. Dit omdat ik toch intiem wil zijn en niet steeds aan pijn wil denken. Heb het idee dat dit in een gezonde relatie thuis hoort.

Nu is mijn vraag. Is het nu terecht dat ik zo denk. Ik heb dit halve jaar haar in alles gesteund maar nu merk ik dat ik zelf meer afstand ga nemen doordat ik niet intiem kan zijn. Ik kan wel mezelf helpen maar dat is toch anders. Daarnaast zou ik mijn vriendin wel soms verwenne als ik pijn had. En vind het dus raar dat ze dat niet bij mij wil. Al snap ik dat aan 1 kant wel. Maar het is toch normaal dat ik me behoeftes kwijt moet....???

Sorry voor dit lange bericht. Wil trouwens mijn vriendin voor geen goud kwijt want ze is echt geweldig. Alleen weet niet wat ik hier mee aan moet. Tuurlijk is seks niet het belangerijkste in een relatie en daar zal ik het ook echt nooit om uitmaken maar toch knaagt het
maxking123
BerichtGeplaatst: 01-08-2016 9:53 Reageer met quote

Seks is niet het belangrijkste in een relatie maar het kan wel knagen. Soms ligt het niet aan de vrouw dat het pijn doet. Kan het niet zijn dat je haar te diep neemt of misschien meer glijmiddel gebruiken?
Index > Seksuologie > vriendin heeft pijn bij seks.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring