Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > 4 weken 5 dagen en bloed verlies..
Auteur Onderwerp: 4 weken 5 dagen en bloed verlies..
sjojs87
BerichtGeplaatst: 13-04-2015 13:07 Reageer met quote

Afgelopen week had ik ongesteld moeten worden niks gebeurt en omdat ik t gevoel had dat t raak was gewoon getest. Een erg vaag streepje maar hij was er wel. Zelfs mn vriend zag hem dus volgens mij ben ik niet gek Wink zaterdags weer getest. Streepje was nog steeds vrij onduidelijk maar was er nog wel.
Ik heb gister tijdens t afvegen wat bloed gehad. Erg donker van kleur alsof t oud bloed was. Vanmorgen tijdens t plassen druppelde er ook wat in t toilet.
Heb vk gebeld omdat de test positief was maar ik toch bloed had. Ze zei kan innestelingsbloeding zijn. Voor de zekerheid heeft ze de eerste echo wat vroeg gepland.
Net weer naar wc geweest en iets meer bloedverlies dan vanmorgen ook iets roder maar nog niet zoals ik heb tijdens menstruatie.
Ik word hier echt super onzeker van en ook wel bang. Dit zou mn eerste zwangerschap moeten zijn en ben zo bang dat t nu toch fout gaat. Overal lees je dat rond de 4 a 5 weken bloedverlies niet heel zorgelijk is maar hoeveel is normaal?
Ga morgen nog maar wat testen halen, misschien kan t me geruststellen als ik n streepje blijf zien of beter als hij duidelijker zichtbaar word.
Heb ook last van buikpijn gehad de afgelopen dagen maar weer niet zoals tijdens mn menstruatie en buikpijn zal ook normaal moeten zijn omdat er ruimte gemaakt moet worden e.d. maar vandaag weer niet echt gemerkt dat ik pijn had..
Pfff word hier zo onzeker van!
Ik wil ook weer niet teveel gaan stressen want dat is natuurlijk ook niet goed maar gewoon chill doorgaan met alles gaat ook niet gemakkelijk..
Verder heb ik niet echt noemenswaardige klachten. Buiten t bloedverlies en de onzekerheid daar door voel ik me helemaal prima. Wat sneller moe maar ik mag niet klagen!
Index > Zwangerschap > 4 weken 5 dagen en bloed verlies..
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring