Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Verschillende klachten penis
Auteur Onderwerp: Verschillende klachten penis
iam18
BerichtGeplaatst: 08-04-2015 16:29 Reageer met quote

Ik heb verschillende problemen en dat is best vervelend. Ik weet niet of het wat met elkaar te maken heeft. Ten eerste voel ik de hele tijd van alles: een soort tintelingen in mijn ballen en schokjes in mijn penis. Vooral dat laatste is irritant. Ik heb het op allerlei willekeurige momenten. Aan het eind van de dag heb ik ook altijd een beetje een vieze onderbroek.
Ten tweede heb ik wit spul op mijn eikel, ik denk smegma. Het is een dun velletje. Het spoelt er best wel lastig af en daarna komt er weer een nieuwe. Misschien komt het omdat er smegma aan de binnenkant van de voorhuid zit ofzo.
Ten derde heb ik bijna wekelijks een natte droom (Ik denk in ieder geval dat het een natte droom is, want het is sowieso geen plas).
Vooral het eerste punt is vervelend omdat ik daar ook overdag last van heb. Het zou heel fijn zijn als iemand kon vertellen wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.
satopex
BerichtGeplaatst: 12-04-2015 14:51 Reageer met quote

wat je natte droom betreft trek je je eigen regelmatig af?en als je heel veel last heb van smegma voorming is een besnijdenis een oplossing.maar daar moet jezelf volledig achter staan. Surprised
Index > Urologie > Verschillende klachten penis
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring