Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Probleem met sex, graag advies...
Auteur Onderwerp: Probleem met sex, graag advies...
Van der Joop
BerichtGeplaatst: 01-04-2015 20:25 Reageer met quote

Ik ben 4 maanden getrouwd met mijn lieve vrouw, die ik op een hele bijzonder manier heb leren kennen, via een dating-site ze is van een andere land overgekomen wat ik heel leuk vindt.

Ik zit ergens mee, ik ben 31 jaar en mijn vrouw nu 36. Voordat ik trouwde ging ik naar de hoeren of prostituees, sinds het jaar 2000 en daar ging het zo gemakkelijk en kwam ik snel klaar, ik heb veel geluk gehad omdat ik al die jaren zonder condoom heb gedaan met verschillende meisjes en wat een geld heb ik daar aan besteed.

Het probleem is het volgende:

** Als ik met mijn vrouw seks heb dan voel ik soms haar vagina niet (penis in Vagina)

** Ik wordt heel snel moe, als ik boven haar ben
** Ik kom maar niet klaar
** Tijdens het seks als ik stoot, voel ik steeds dat ik naar de WC moet (sorry, poepen)
**Ik moet iedere keer maar masturberen totdat ik klaarkom en tegen haar vagina aan ga waardoor ik haar vol kan spuiten.

Bij de hoeren/prostituees had ik deze problemen niet en kwam ik snel klaar. Ik denk dat het ook misschien komt door onze matras, deze is zachte matras maar van Ikea een goede merk, ik had waarschijnlijk harde matrassen moeten kopen voor ons?

Sinds ik seks heb met mijn vrouw heb ik ook geen bloed gezien, terwijl mijn vrouw beweert dat ze vooraf geen seks maar altijd maagd is geweest, kan dit?

Wie heeft tips of advies voor mij?
Koettie
BerichtGeplaatst: 02-04-2015 11:52 Reageer met quote

Heb je wel een soatest gedaan voor je seks had met je vrouw?
Verder, ik denk niet dat het aan het matras ligt maar tussen je oren zit. Voel je je onzeker?

En ja, het is echt vreselijk achterhaalt en middeleeuws om te denken dat vrouwen ALTIJD bloeden bij de eerste keer seks. Daarnaast, boeiend, jij hebt toch ook lekker rond lopen neuken?
Andreo
BerichtGeplaatst: 09-04-2015 13:37 Reageer met quote

koettie is duidelijk een vrouw,

nu een antwoord van een man hier,

ja jong, haar kut is waarschijnlijk een uitgeleefd zwembad waar jij in verzuipt. daarom voel je niks, en ze heeft je waarschijnlijk bedrogen. negerinnen zijn sowieso al nooit te vertrouwen. ik heb ook is een vrouw gehad met een kut zo groot als een hooi schuur, nou dan moet je idd flink je best op doen al wil je wat voelen en klaarkomen.toch zeker als ze nog flink nat is ook.

mijn advies, ga weer terug naar de hoeren en houd je vrouw enkel voor het koken en schoonmaken..wegdoen kan ook maar ik ben bang dat je er nooit meer vanaf gaat komen,
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 16:34 Reageer met quote

Nou,nou,beide inzendingen lijken me duidelijk,de tweede zelfs heel erg duidelijk.Het lijkt me verstandiger eerst te bellen met de NVSH of de Rutgers Stichting en een gesprek aan te vragen.Beide instellingen zijn helemaal gespecialiseerd in werkelijk alle problemen die met seks te maken hebben en kunnen je zeker verder helpen.Voor je iets te overhaast doet,waarvan je later misschien spijt krijgt,zou ik dat echt eerst proberen.Succes ermee!
peter4
BerichtGeplaatst: 31-05-2015 14:27 Reageer met quote

Sorry,Rutgers is opgeheven.Maar dat neemt niet weg,dat jullie gewoon naar de dokter moeten gaan,dat is degene die je wel kan helpen.Als je zo door blijft modderen weet je zeker,dat de relatie stuk loopt.Dus samen naar de dokter en misschien de seksuoloog lijkt me de enige echte oplossing.Succes.
Van der Joop
BerichtGeplaatst: 09-06-2015 17:37 Reageer met quote

Ik heb inmiddels een uitgebreide test gedaan op alle soa en hiv in het ziekenhuis. Het resultaat is dat alles goed is en geen enkel problemen bij mij. Ja, het is duur we hebben informatie verkregen voor een seksuoloog per uur €125,- voor ons 2 samen.

Moeten we voor NVSH ook betalen of is dat gewoon gratis?
peter4
BerichtGeplaatst: 09-06-2015 19:03 Reageer met quote

Hallo,van der Joop.Fijn,dat alles met jou in orde blijkt te zijn.€ 125.= per uur is inderdaad een heel bedrag,hoeveel is je huwelijk je waard?Smerige vraag,ik besef het.Ik zou zelf de seksuoloog eerst eens aan de telefoon proberen te krijgen,om te overleggen,of hij er "iets in ziet",dat zou je wellicht een eerste inleidend gesprek kunnen besparen.Je kunt bij je verzekering informeren,hoeveel zij aan vergoeding mee betalen aan de NVSH,als zij dat tenminste doen.Ik weet niet,misschien zijn zij wel gratis.Hoewel,in deze tijd...........Blijf erin geloven,er moet toch echt wel een letterlijk en figuurlijk bevredigende oplossing voor jullie gevonden kunnen worden.Leef gelukkig en succes,Peter.
houde
BerichtGeplaatst: 18-10-2016 0:02 Reageer met quote

hoi iedereen.
ik heb een groot probleem.
ik hou van mijn man maar hij is altijd moe .dat zegt ie iedere avond.maar ik probeer hem voelen met ziel en liefde ...maar hij wilde geen seksuele. weet je wat hij ik ben moe maar achter computer met sex daar hij besteed tijd voor.terwijl ik heb gewacht..maar hij kwam niet ik moet altijd roepen maar ik heb op eens gezien dat hij bezig met andere via internet te kijken.ik voelde me zo zwaak als een gehandicapte vrouw van hem..ik laat altijd gaan en privé voor hem zelfs.. maar ik ben hier nog leef. ik maak altijd eten netjes kleding koffie ik breng alle kinderen naar school en werk ook. en 's vonds niet gewaardeerd wat ik gedaan heb dat voel ik iedere dag ik heb 12 jaar volgehouden.want ik hou van hem ik denk soms dat ik moet een vreemd sex te gaan ik ben altijd actief ik hou van sex maar hij hij is te lui voor ik ben altijd verdrietig.somber pijnlijk respecteloos dan voel je laatste moment voordat ik slapen gaan mijn man slaapt al en ik huilen denken..wat moet ik doen?ik ben 35 jaar oud ik ben zorgzame vrouw voor alles maar wat ik wil is seksuele zonder sex ben ik echt niet gewaardeerd.
.en hij 49 jaar
houde
BerichtGeplaatst: 18-10-2016 0:07 Reageer met quote

ik doe alles voor hem maar nu is anders ik moet ook mij eigen denken want hij is alleen maar werk denken..altijd voorrang krijgen ik niet zo gauw...dan voel ik me zo klein..
ik zoek een vriend met mij seksuele te gaan enz..want bij hem is niks is niks meer hij is altijd lui moe.en ik ik kan echt niet goed slapen..wie kan iemand mij helpen.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 18-10-2016 7:08 Reageer met quote

Google translate?
Index > Seksuologie > Probleem met sex, graag advies...
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring